Vinto Vape
Nederland/Vlaanderen

Vinto Vape; een nieuw alternatief voor de Green Smoke e-sigaret

Vinto Vape; het nieuwste alternatief voor Green Smoke

NU BESCHIKBAAR!

Door de Vinto Vape-redactie - november 2017

De elektronische sigaret van het populaire merk Green Smoke is sinds begin 2016 niet meer leverbaar in Nederland en België. Het Amerikaanse bedrijf heeft simpelweg besloten te stoppen met de levering zonder rekening te houden met de vele Green Smoke dampers bij ons. Gelukkig komt de voormalig Europese Green Smoke distributeur, E-Distribution, met een 100% compatibel alternatief. Maak kennis met Vinto Vape!

Ben je bereid een omslag te maken, over te schakelen, iets nieuws uit te proberen? In het belang van iemand die je liefhebt, omdat je een moeder, een vader, een man, een vrouw, een vriend, een vriendin bent? Of gewoon voor jezelf? Probeer dan nu de e-sigaret van Vinto Vape!

Vooralsnog zijn de cartomizers in drie smaken beschikbaar:

Vinto Vape Rebel Red Tobacco

Vinto Vape
Rebel Red Tobacco

€ 11,99 per pakje met 5 stuks

Een aardse, zoete en rijke smaak van tabak; diep van aroma, vol en licht houtachtig. Rebel Red is een heel complexe en lekker optie die veel wegheeft van de smaak van Virginia-blend sigaretten; voor de wat meer doorgewinterde damper.

Vinto Vape Classic Sweet Tobacco

Vinto Vape
Classic Sweet Tobacco

€ 11,99 per pakje met 5 stuks

Deze mild-zoete geraffineerde tabaksmaak roept herinneringen op aan een net geopende pakje sigaretten. Door het natuurlijke en soepele aroma is Classic Sweet een absolute aanrader voor mensen die op zoek zijn naar de klassieke smaak van sigaretten..

Vinto Vape Fresh Menthol Tobacco

Vinto Vape
Fresh Menthol Tobacco

€ 11,99 per pakje met 5 stuks

Het frisse en geurige extract van deze ongelooflijke smaak maakt al je zintuigen direct klaarwakker. Fresh Menthol Tobacco biedt een verfrissend, ijskoude smaak die zal prikkelen en iedere menthol-liefhebber zal kunnen bekoren!

Alle smaken zijn naar keuze te koop met 0%, 0.6%, 1.2% of 1.8% nicotine en de navulling zijn direct te gebruiken met Green Smoke-batterijen.

LET OP: de Vinto Vape cartomizers zijn op dit moment exclusief te koop bij webwinkel Novus Fumus. Ze worden daar verkocht per vijf stuks voor € 11,99. Koop je er meer, dan kan je voordeel echter oplopen tot wel 20%! Meer over dit bulk-voordeel vind je HIER!

Volg het nieuws en de ontwikkelingen met betrekking tot Vinto Vape via dé website over elektronisch roken: E-sigaret site Nederland ».

Vinto Vape 20% kortingVinto Vape e-sigaret

Bekijk aldaar ook:
• Een eerste kennismaking: Vinto Vape; nieuw alternatief Green Smoke e-sigaret »
• Pak veel voordeel: Kortingscodes Vinto Vape »
• Nu beschkbaar: Vinto Vape 10% kortingscode »
• Koop online: Vinto Vape Rebel Red Tobacco »
• Koop online: Vinto Vape Classic Sweet Tobacco »
• Koop online: Vinto Vape Fresh Menthol Tobacco »

Vinto Vape kortingscode

E-Distribution
De voormalig Green Smoke-distributeur in Europa, E-Distribution (inmiddels Gilla Europe), heeft na de beslissing van Green Smoke direct actie ondernomen en is aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een alternatief voor deze populaire elektronische sigaret. Dat resulteert nu dus in het nieuwe merk Vinto Vape.

Het bedrijf achter Vinto Vape heeft inmiddels al een jarenlange ervaring op de markt van elektronische sigaretten. Het is hun missie wereldwijd hoogwaardige e-sigaretten te bieden met als uiteindelijk doel ieders wensen op het gebied van dampen te kunnen vervullen. Inmiddels is men op de website VintoVape.com begonnen met de verkoop van cartomizers en binnenkort komt men met een breed assortiment e-sigaretten (ook wel e-cig-a-likes) en verdampers, voor ieders behoefte. Men garandeert daarbij dezelfde hoge kwaliteit, service en veiligheid zoals we die van hen met Green Smoke gewend waren. En men biedt ook nog eens 10% levenslange korting op alle nieuwe Vinto Vape e-sigaret-producten!

LET OP: Wil je nu al bestellen, dan kun je terecht bij webshop Novus Fumus. Daar heeft men alles op voorraad en altijd met 10% korting!

Vinto e-liquidsStartkits en e-liquids
Naast de cartomizers die als eerste op de markt komen, zal E-Distribution op korte termijn voor de beginnende damper tevens verschillende startkits van de Vinto Vape elektronische sigaret gaan aanbieden. Daarin vind je dan de eigen batterijen, opladers en accessoires van het merk.

Ook maakte het bedrijf al bekend dat het naast de e-sigaretten en cartomizers van Vinto Vape, tevens een uitgebreid reeks e-liquids op de markt zal brengen. Meer informatie over de vloeistoffen met namen als Craft Vapes, Craft Clouds, Miss Pennysworth's Elixirs en The Mad Alchemist vind je HIER!...