E-sigaret site Nederland

Kortingscodes Joyetech

Voordeel
Joyetech

JOY Life met de e-sigaret

Het Aziatische bedrijf Joyetech werd opgericht in december 2007, wordt algemeen gezien als één van de grondleggers van het elektronisch roken en staat bekend om de hoge kwaliteit en innovatieve product-ontwikkeling.

Het eerste elektronische sigaret van Joyetech kwam al op de markt in september 2008 in de vorm van de Joye 510, de eerste e-sigaret met een handmatig bedienbare batterij. Een jaar later volgde de Joye eGo sigaret en in 2010 kwam het merk op de proppen met de revolutionaire eGo-T met losse tank en atomizer. Na de lancering van de lancering van de 510-T en eGo-C in 2011 was de naam Joyetech definitief gevestigd in e-sigaret-land.

De afgelopen jaren, maar vooral in 2015, heeft Joyetech voortdurend allerlei nieuwe en innovatieve producten op de markt gebracht. De meest populaire producten van dit moment:

Joyetech eGo ONE
De eGo ONE van Joyetech is er inmiddels in vele varianten zoals de eGo ONE Mini, eGo ONE Mega, eGo ONE VT (Variabele Temperatuur) en eGo ONE CT (Constante Temperatuur). Alle blinken echter uit in kwaliteit, design en gebruiksvriendelijkheid. Een uitgebreide review van de eerste Joyetech eGo ONE vind je HIER.

Joyetech eGrip
De eGrip van Joyetech is een alles-in-één box mod die opvalt op door z'n afwijkende vorm waarbij de batterij, verdamp-unit en e-liquid-tank in één behuizing zijn verenigd. Is naast de gewone uitvoering inmiddels ook verkrijgbaar als eGrip OLED-CL en eGrip OLED CS. Een review van de Joyetech eGrip vind je HIER.

Joyetech eVic-VT (Mini)
De eVic-VT is Joyetech's antwoord op de nieuwste generatie box mods met regelbare temperatuur. Beschikt over een enorme 5000 mAh oplaadbare batterij met een maximaal vermogen van 60 Watt, een OLED-scherm en wordt gebruikt in combinatie met de ONE Mega atomizer met naar keuze nikkel (Ni200) of titanium (Ti). Ook beschikbaar als Joyetech eVic VTC Mini met als bijzonderheden een losse 18650 batterij en upgradable firmware.

Andere nog leverbare Joyetech e-sigaret producten zijn de nieuwe eGo AIO, Delta-serie, de eRoll-serie, de eCom-serie en de Joye510CC.

Willeke Meinders
Voucher-specialist

Tip

Leuke korting gevonden?
Geef het ons door!

Naam: Email: Geef met korte toelichting: Anti-spam | Los op: vijfentwintig + drie =

Op zoek naar een mooie e-sigaret-aanbieding? Hier vind je alle actuele voordeeltjes, kortingscodes en coupons van Joyetech die wij voor je verzamelden.

Maak hieronder je keuze en profiteer mee!

JANUARI 2020


Helaas, er zijn (nog) geen Joyetech-aanbiedingen beschikbaar...

VergelijkbaarKortingscodes en aanbiedingen van andere shops...

Korting Novus Fumus
10% kortingscode eGo ONE  EXCLUSIEF
Direct beschikbaar
Korting JAC Vapour
5% kortingscode  EXCLUSIEF
Direct beschikbaar
Korting Vapour 2 cigs
10% kortingscode  EXCLUSIEF
Direct beschikbaar
Korting PowerCigs
10% kortingscode  EXCLUSIEF
Direct beschikbaar
Korting Esigaret-kopen.nl
Diamond Flavours voor 2,99
Direct beschikbaar
Korting Just Like Smoking
Meer dan 1600 liquids op voorraad
Direct beschikbaar
Korting Esigaret-kopen.nl
Gratis verzending vanaf 40,-
Direct beschikbaar
Korting VaporLinQ Shop
Gratis verzending vanaf 20,-
Direct beschikbaar
Korting SuperSmokerClub
Gratis verzending vanaf 20,-
Direct beschikbaar
Korting Zwoofs
Gratis verzending Liqua e-liquid
Direct beschikbaar
Korting Zwoofs
eGo One CT
Direct beschikbaar