E-sigaret site Nederland

Kortingscodes Ritchy Liqua

Voordeel
Ritchy Liqua

Ritchy's liquids

Vanaf het allereerste begin medio 2009 in Moskou, hebben de oprichters van Ritchy - Andrey Subbotin en Maxim Kosenko - met hun gedurfde visie in slechts vijf jaar met Ritchy's Liqua naam gemaakt in de markt van e-liquids voor elektronische sigaretten. Met inmiddels vier distributiecentra op drie continenten, een eigen hyper-moderne fabriek in China en wereldwijd 200 professionals kan niemand meer om de e-vloeistoffen van Ritchy heen. En door een aanwezigheid in meer dan 70 landen staat men voortdurend in contact met alle partners en consumenten, de gebruikers van de Liqua e-liquids.

De enorm strenge productienormen zorgen voor e-liquids van hoge kwaliteit die voldoen aan de strengste regels en voorschriften die er inmiddels gelden.

Liqua
Onder de merknaam Liqua biedt Ritchy een breed scala aan e-liquid smaken die zijn onder te verdelen in zes productgroepen: Classic Tobacco  (zeven tabaksmaken waaronder American Blend, French Pipe en Turkish Tobacco), Juicy Berries  (Bosbes, Aardbei, Berry Mix en Druif), Indulgent Desserts  (Chocolade, Vanille, Tiramisu en Cappuccino voor de zoetekauw), Energy Enjoyment  (extra energie met Cola, Energiedrink en Koffie), Fruit  (Kers, Banaan, Appel, Citrus Mix, Watermeloen en Perzik) en Cool Menthol  (frisheid van Menthol, Mints en Two Mints).

Alle Liqua-smaken zijn verkrijgbaar met naar keuze nicotinegehalte van 24, 18, 12, 9, 6 of 0 mg nicotine per milliliter vloeistof.

Liqua Q
Sinds kort biedt Ritchy een geheel nieuwe lijn liquids onder de naam Liqua Q Italian Vape Juices. Dit betreft in een nieuwe state-of-the-art fabriek in Italië geproduceerde liquids met 100% uit Europa afkomstige ingrediënten. Inmiddels zijn in de Liqua Q-lijn bijna 20 smaken beschikbaar. Dit zijn op dit moment: Cherribakki, The Moment, Piedmont Sunrise, Havana Libre, Golden Roanoke, American Blend, Traditional Tobacco, Turkish Tobacco, Peach, Apple, Honeydew Drop, Fragola Fresca, Blackberry Jack, Berry Mix, Pina Coolada, Double Bubble en Menthol.

Alle Liqua Q e-vloeistoffen zijn verkrijgbaar met nicotinegehalte van 24, 18, 12, 6 of 0 mg nicotine per milliliter vloeistof.

Willeke Meinders
Voucher-specialist

Tip

Leuke korting gevonden?
Geef het ons door!

Naam: Email: Geef met korte toelichting: Anti-spam | Los op: vijfentwintig + drie =

Op zoek naar een mooie e-sigaret-aanbieding? Hier vind je alle actuele voordeeltjes, kortingscodes en coupons van Ritchy Liqua die wij voor je verzamelden.

Maak hieronder je keuze en profiteer mee!

JUNI 2019


Helaas, er zijn (nog) geen Ritchy Liqua-aanbiedingen beschikbaar...

VergelijkbaarKortingscodes en aanbiedingen van andere shops...

Korting Novus Fumus
10% kortingscode eGo ONE  EXCLUSIEF
Direct beschikbaar
Korting JAC Vapour
5% kortingscode  EXCLUSIEF
Direct beschikbaar
Korting Vapour 2 cigs
10% kortingscode  EXCLUSIEF
Direct beschikbaar
Korting PowerCigs
10% kortingscode  EXCLUSIEF
Direct beschikbaar
Korting Esigaret-kopen.nl
Diamond Flavours voor 2,99
Direct beschikbaar
Korting Just Like Smoking
Meer dan 1600 liquids op voorraad
Direct beschikbaar
Korting Esigaret-kopen.nl
Gratis verzending vanaf 40,-
Direct beschikbaar
Korting VaporLinQ Shop
Gratis verzending vanaf 20,-
Direct beschikbaar
Korting SuperSmokerClub
Gratis verzending vanaf 20,-
Direct beschikbaar
Korting Zwoofs
Gratis verzending Liqua e-liquid
Direct beschikbaar
Korting Zwoofs
eGo One CT
Direct beschikbaar