E-sigaret site Nederland

Kortingscodes VaporLinQ

Voordeel
VaporLinQ

Make sense

De nieuwste innovatie op het gebied van elektronische roken komt gewoon uit Nederland! Het merk VaporLinQ (spreek uit Veeporlink) biedt een gezonder alternatief voor traditionele roken met een zeer complete lijn high-end e-sigaretten en premium e-liquids waarbij tijdens de ontwikkeling er van kwaliteit, innovatie en perfectie de uitgangspunten zijn geweest. Dit alles met als doel het creëren van een ultieme damp-ervaring met slechts 5% van de schadelijke stoffen en nog maar 30% van de kosten bij het roken van tabak.

VaporLinq e-sigaret
Bij de ontwikkeling van een compleet nieuwe generatie e-sigaretten is VaporLinQ op zoek gegaan naar de echte rookervaring met een originele nicotine-sensatie en realistisch tabaksaroma, maar dan natuurlijk zonder de schadelijke bijwerkingen. Men heeft zich daabij vooral toegelegd op het verfijnen van het verdampingsproces en gezocht naar het perfecte ontwerp. Dit resulteert met de VaporLinQ Cig-a-LinQ Taster, de Cig-a-LinQ Pro, de Cig-a-LinQ Cartridge en de VaporlinQ Next (TC Luminous) in een breed aanbod elektronische sigaretten voor beginners en meer gevorderde dampers.

Onze review van de VaporLinQ e-sigaretten vind je hier: Hollandse nieuwe: VaporLinQ e-liquids en e-sigaretten.

VaporLinq e-liquid
De VaporLinQ Premium e-liquid is exclusief samengesteld en geproduceerd in een Nederlands laboratorium waarbij slechts gebruik wordt gemaakt van de allerbeste en zuiverste ingrediënten. Alle e-liquids zijn op basis van 70% PG (propyleenglycol) en 30% VG (plantaardige glycerine) waaraan nog smaak-aroma’s en (desgewenst) nicotine worden toegevoegd. Daarbij is er de keuze voor 0, 6, 12 of 18 milligram nicotine per milliliter e-vloeistof.

Er zijn op dit moment 10 VaporLinQ-smaken beschikbaar: Smooth Tobacco (premium tabak, vanille en kaneel), Famous Red Tobacco (Marlboro), Pure Menthol (frisse menthol), Sweet Heaven (cola, bessen en kersen), Tasty Fruit Mint (mint, meloen, bessen en guave), Tropical Passion (tropische perzik, ananas, kokos), Fresh Green Apple (groene appel), Intense Liquor (Amaretto, zoete bourbon) en Classic Candy (drop, zoethout). Tenslotte is er de smaakloze Neutral Delight die de perfecte basis voor je eigen e-liquid-mengsels kan vormen. De e-vloeistoffen hebben een adviesprijs van € 5,95 per flesje van 10 ml.

Onze review van de e-liquids vind je hier: Review VaporLinQ; premium e-liquid van Hollandse bodem.

Willeke Meinders
Voucher-specialist

Tip

Leuke korting gevonden?
Geef het ons door!

Naam: Email: Geef met korte toelichting: Anti-spam | Los op: vijfentwintig + drie =

Op zoek naar een mooie e-sigaret-aanbieding? Hier vind je alle actuele voordeeltjes, kortingscodes en coupons van VaporLinQ die wij voor je verzamelden.

Maak hieronder je keuze en profiteer mee!

JANUARI 2020


Helaas, er zijn (nog) geen VaporLinQ-aanbiedingen beschikbaar...

VergelijkbaarKortingscodes en aanbiedingen van andere shops...

Korting Novus Fumus
10% kortingscode eGo ONE  EXCLUSIEF
Direct beschikbaar
Korting JAC Vapour
5% kortingscode  EXCLUSIEF
Direct beschikbaar
Korting Vapour 2 cigs
10% kortingscode  EXCLUSIEF
Direct beschikbaar
Korting PowerCigs
10% kortingscode  EXCLUSIEF
Direct beschikbaar
Korting Esigaret-kopen.nl
Diamond Flavours voor 2,99
Direct beschikbaar
Korting Just Like Smoking
Meer dan 1600 liquids op voorraad
Direct beschikbaar
Korting Esigaret-kopen.nl
Gratis verzending vanaf 40,-
Direct beschikbaar
Korting VaporLinQ Shop
Gratis verzending vanaf 20,-
Direct beschikbaar
Korting SuperSmokerClub
Gratis verzending vanaf 20,-
Direct beschikbaar
Korting Zwoofs
Gratis verzending Liqua e-liquid
Direct beschikbaar
Korting Zwoofs
eGo One CT
Direct beschikbaar