E-sigaret-forums; voor al je vragen en antwoorden

Op zoek naar nog meer informatie over de e-sigaret en dampen dan je bij ons kunt vinden?? Heb je specifieke vragen? Hieronder vind je diverse links naar e-sigaret-forums omtrent elektronisch roken in binnen- en buitenland. En heb je zelf nog een tip voor een nuttig forum, stuur ons dan gerust een berichtje!

1. E-sigaret-forums in Nederland

Eerst even ons eigen land. Natuurlijk vind je daar verschillende heel bruikbare forums. Maar eigenlijk is er maar eentje die er echt toe doet:

Het Dampforum
Het Dampforum is een verzameling van onderzoeken en gebruikerservaringen met betrekking tot de elektronische sigaret en e-dampen. Naast

Review ZenSations; sensatie in e-sigaret land?

Op de TabakPlus-beurs (12 en 13 oktober in Rotterdam) was er een grote stand van een nieuw, Nederlands merk e-sigaret: ZenSations. Het bedrijf presenteerde daar een uniek concept zoals we dat nog niet eerder tegenkwamen. En als alles goed gaat zullen deze bijzondere elektronische sigaretten vanaf deze maand te koop zijn bij diverse verkooppunten in Nederland. We kregen de gelegenheid de producten alvast te reviewen.