Online shops voor je e-sigaret en e-liquids

Op zoek naar een goede online-shop in Nederland voor het aanschaffen van al je damp-benodigdheden? Wij hebben er een vijftal voor je op een rijtje gezet:

Slimroken

Dé online dampwinkel voor slimme dampers. Het assortiment bestaat uit e-sigaret-startsets, onderdelen en vele honderden e-liquid-smaken van diverse merken. Verzending is altijd gratis en als je van maandag t/m donderdag vóór 21:00 uur besteld, worden je spullen dezelfde dag nog verstuurd. Op vrijdag dien je voor 16:00 uur te hebben afgerekend.

Bezoek Slimroken.nl

Zwoofs

Webwinkel voor vele producten op het gebied van elektrisch roken zoals startsets, MOD’s, e-liquids en allerlei onderdelen. Gratis verzending

E-sigaret-forums; voor al je vragen en antwoorden

Op zoek naar nog meer informatie over de e-sigaret en dampen dan je bij ons kunt vinden?? Heb je specifieke vragen? Hieronder vind je diverse links naar e-sigaret-forums omtrent elektronisch roken in binnen- en buitenland. En heb je zelf nog een tip voor een nuttig forum, stuur ons dan gerust een berichtje!

1. E-sigaret-forums in Nederland

Eerst even ons eigen land. Natuurlijk vind je daar verschillende heel bruikbare forums. Maar eigenlijk is er maar eentje die er echt toe doet:

Het Dampforum
Het Dampforum is een verzameling van onderzoeken en gebruikerservaringen met betrekking tot de elektronische sigaret en e-dampen. Naast

Review ZenSations; sensatie in e-sigaret land?

Op de TabakPlus-beurs (12 en 13 oktober in Rotterdam) was er een grote stand van een nieuw, Nederlands merk e-sigaret: ZenSations. Het bedrijf presenteerde daar een uniek concept zoals we dat nog niet eerder tegenkwamen. En als alles goed gaat zullen deze bijzondere elektronische sigaretten vanaf deze maand te koop zijn bij diverse verkooppunten in Nederland. We kregen de gelegenheid de producten alvast te reviewen.