In verband met het uitstalverbod zijn de afbeeldingen uit dit artikel verwijderd.

Het aantal merken en varianten e-liquid voor je elektronische sigaret is enorm groot. Maar er zijn er maar heel weinig van 100% Nederlandse bodem. De vloeistoffen van Millers Juice zijn dat in ieder geval wel en daar is het bedrijf ook trots op. Made in Holland…!

100% van Nederlandse bodem

Millers Juice is gevestigd in het Noord-Brabantse Oosterhout en inmiddels een gevestigd merk vloeistof voor je e-sigaret. Het is, in samenwerking met een aantal e-sigaret gerelateerde bedrijven in Nederland, in 2014 in de markt gezet. En zoals gezegd is alles er op gericht de producten 100% van Nederlandse bodem te laten zijn. Dat houdt in dat men uitsluitend werkt met uit ons eigen land afkomstige ingrediënten van – naar eigen zeggen – gegarandeerd de allerhoogste kwaliteit en geproduceerd in een eigen ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerde fabriek. En natuurlijk alles TPD2-proof.

Het hele proces, van het ontwikkelingstraject en de productie tot aan de verzending en de ondersteuning, alles gebeurt volledig binnenshuis op Nederlandse bodem. Dat geldt voor alle vier de e-liquid-lijnen die Millers op dit moment in het assortiment heeft: de Silverline, de Chromeline, de Platinumline en de Goldline.

We stellen ze hierbij aan je voor…

 

Millers Juice Silverline

De Silverline-liquids zijn enkelvoudige, redelijk simpele smaken en uitermate geschikt voor personen die over willen stappen van traditioneel roken en nog op zoek zijn naar een favoriete smaak. Maar één van de op dit moment 39 varianten kan zo maar uitgroeien tot je all-day-vape voor vele jaren!

Je kunt kiezen uit 9 tabaksmaken (Desert, RY4, Shag, Sigaar, Tabak, Tobacco No. 1, Turkish Blend, UK Regular en USA Regular), 15 fruitsmaken (Aardbei, Ananas, Appel, Banaan, Cassis, Framboos, Fruitmix, Groene Appel, Kiwi, Kokos, Kersen, Limonade, Mango, Perzik en Watermeloen), 5 menthol-smaken (Menthol, Mint, Pepermunt, UK Menthol en USA Menthol) en 10 overige smaken (Cappuccino, Caramel, Chocolade, Cola, Cola-Kers, Drop, Energy, Koffie, Red-Candy en Vanille).

De Silverline van Millers is opgebouwd uit 70% Propyleenglycol (PG) en 30% Vegetable Glycerine (VG). Je kunt qua nicotine kiezen voor 0 mg (nicotine-vrij), 3 mg , 6 mg, 12 mg en 18 mg nicotine per ml e-liquid. De 10 ml-flesjes kosten slechts € 2,95 per stuk.

Sinds 2020 heeft Millers ook een aantal smaken met Nic Salt-nicotine aan het assortiment toegevoegd. Beschikbaar zijn nu Aardbei, Desert, Fruitmix, Menthol, RY4, Shag, Tabak, Tobacco No. 1, USA Regular en Watermeloen. De Silverline Nic Salt is op basis van 6, 12 of 18 mg Nic Salt, 70% PG / 30% VG en te koop voor € 3,25 per flesje met 10 ml vloeistof.

 

Millers Juice Chromeline

Deze lijn heeft een wat jongere uitstraling en richt zich op dampers die naar meer opzoek zijn dan een vervanging voor tabak alleen.

De Chromeline van Millers is opgebouwd uit 50% PG en 50% VG. Je kunt qua nicotine kiezen voor 0 mg (nicotine-vrij), 3 mg , 6 mg en 12 mg nicotine per ml e-liquid. De 10 ml-flesjes kosten € 3,95 per stuk.

Sinds 2021 heeft Millers ook een aantal smaken met Nic Salt-nicotine aan de Chromeline toegevoegd. Beschikbaar zijn nu Red Passion, Vanilla Dream, Shish Lounge, Berry Blue en Cool Breeze. De Chromeline Nic Salt is op basis van 4,5 of 9 of 18 mg Nic Salt, 50% PG / 50% VG en te koop voor € 4,25 per flesje met 10 ml vloeistof.

 

Millers Juice Platinumline

De Platinumline is er voor dampers die op zoek zijn naar een volle smaaksensatie. Deze lijn van Millers Juice richt zich dan ook sterk op het vertalen van bekende tabaksmaken naar een unieke dampervaring. De Platinumline richt zich op de gebruiker die best wel een stap verder wil gaan.

De Platinumline van Millers heeft een samenstelling van 50% PG en 50% VG en is daarmee geschikt voor gebruik in (bijna) alle e-sigaretten. Je kunt qua nicotinegehaltes kiezen voor 0 mg (nicotine-vrij), 3 mg , 6 mg, 12 mg en 18 mg nicotine per ml e-liquid. De 10 ml-flesjes hebben een gemiddelde prijsstelling van € 4,50 per stuk.


Millers Juice Goldline

De Goldline bevat het beste van het beste en is bedoeld voor de échte fijnproevers. En hierbij wordt gebruik gemaakt van zeer fantasievolle namen. Wat dacht je van tabaksmaken als Best Bam Buddhapest, El Tabaco Fuego, Thousand & One Nights, Three Strikes Out, The Apple of Eden en Urban Bourbon Tobacco? En dan zijn er ook nog Caribbean Rum Sauce, Cherry me Up, Have Anise Day, Lazy Latte Afternoon, Orange Brandy Bastard, Peachy Coconut Dream, Sha-la-lemon en Shamrock’s Whiskey Cream. Het mag duidelijk zijn: aan creativiteit geen gebrek daar bij Millers…

De Goldline van Millers is verkrijgbaar in twee varianten:

Je kunt bij alle varianten kiezen voor de nicotine-gehaltes 0 mg (nicotinevrij), 3 mg, 6 mg, 12 mg en 18 mg. De Goldline wordt verkocht in flesjes met 10 milliliter voor € 4,95 per stuk.

Review

De redactie van deze website heeft al vele jaren geleden een complete review gepubliceerd van verschillende Millers-smaken, zowel uit de Goldline als de Silverline. Je vindt de uitgebreide review hier:

Review Millers Juice; e-liquid made in Holland

Categorieën BerichtenE-liquid

0 Comments

Geef een antwoord

Avatar placeholder