Nieuws dat wij in augustus 2021 tegenkwamen in de wereld van de elektrische sigaret, elektronisch roken en natuurlijk e-liquids. Met deze maand nieuws van Smok, Vampire Vape, Freemax, Justfog en Voopoo.

Laatste update: vrijdag 27 augustus 2021.

Binnenkort: de SMOK Nord 50W startset

Binnenkort beschikbaar op de Nederlandse markt: de Nord 50W Startset. Dit pod-systeem van Smok is intern voorzien van een 1.800 mAh batterij en heeft een maximale output van 50 W. In de set bevinden zich twee pod’s: een 2 ml SMOK Nord LP2-pod en de standaard SMOK Nord-pod ook van 2 ml. Deze nieuwe Nord 50W e-sigaret is vanaf oktober verkrijgbaar in diverse kleuren waaronder ook een aantal leder-varianten. De te verwachten adviesverloopprijs is € 34,99.

Aangekondigd: Voopoo Drag X Pro en Drag S Pro

Voopoo heeft op 12 augustus tijdens een online Launch officieel twee nieuwe producten aangekondigd: de Drag X Pro en de Drag S Pro. Beide mod pod’s werken op basis van de nieuwe Gene.Fan 3.0-chip met 20% betere prestaties en beschikken over een 8.5 volt boost-modus. De Drag X Pro draait op een verwisselbare 21700- of een 18650-batterij (niet meegeleverd) en heeft een uitgangsvermogen van 5 tot 100 Watt. De Drag S Pro is voorzien van een ingebouwde, oplaadbare 3.000 mAh batterij en biedt een uitgangsvermogen van 5 tot 80 Watt. Beide systemen zijn compatibel met zowel TPP- als ook PnP-coils van Voopoo. Voor dit laatste dien je wel over een PnP-pod te beschikken.

Het is nog niet duidelijk wanneer de devices daadwerkelijk in Nederland beschikbaar komen en wat dan de prijzen zullen zijn. We houden je hier vanzelfsprekend zo goed mogelijk op de hoogte!

E-liquid-tip: Vampire Vape

Ben je op zoek naar een uitstekend merk e-liquids, dan moet je wellicht eens kijken naar Vampire Vape. Dit Engelse topmerk (opgericht in 2012) heeft vele smaken in het assortiment waarbij je kunt kiezen uit vloeistoffen met freebase-nicotine (60% PG / 40% VG met 0, 3, 6 of 12 mg) of met Nic Salt (50% PG / 50% VG met 10 of 20 mg). Bekende Vampire Vape-smaken zijn Pinkman (gemengd fruit), Heisenberg (bessen met menthol) en Blood Sukka (rood fruit met eucalyptus). Ieder flesje met 10 ml e-liquid kost € 4,90.

Bekijk alle Vampire Vape e-liquids »

Nieuw: Freemax Marvos T

Binnenkort verkrijgbaar: de Freemax Marvos T. Dit is een krachtige 80 Watt e-sigaret met een interne batterij van 3.000 mAh, een sub-ohm-tank en twee-zijdige airflow-controle-mogelijkheden. In de startset vind je een Freemax Marvos T-batterij, de Marvos DTL-pod van 2 ml, twee coils (MS Mesh coil 0.15 Ohm en 0.25 Ohm), een USB-C kabel en een gebruiksaanwijzing. Dat alles zal worden verkocht voor € 32,99.

Freebase of Nic Salt

Als je wilt gaan dampen, dan kom je voor de keuze te staan of je nicotine wilt gebruiken en zo ja welke soort; freebase of Nic Salt (nicotinezout)? Via onderstaande links vind je meer informatie!

Meer lezen over nicotine »
Wat is Nic Salt? »

Startertip: Justfog Q16 Pro

Sta je op het punt over te stappen van traditioneel roken van tabak naar het gebruik van de e-sigaret, dan kun je om één elektrische sigaret zeker niet heen: de Q16 Pro van Justfog. Deze zeer eenvoudige te gebruiken damper is al jaren zeer populair en heeft al velen geholpen bij het succesvol zetten van de grote stap. De Q16 Pro heeft een ingebouwde batterij met een capaciteit van 900 mAh en beschikt over een clearomizer die maximaal 1,9 ml e-liquid kan bevatten.

Koop Q16 Pro van Justfog – Startset »
Meer lezen over de Justfog Q16 Pro »

Nu officieel: Voopoo Drag X Plus en Drag 3

Nu officieel beschikbaar in Nederland: de Drag X Plus en Drag 3 van Voopoo. Beide zijn compatibel met zowel het TPP-plaform, het PnP-platform als ook een universele 510-aansluiting. De Drag X Plus Mod Pod heeft een uitgangsvermogen van 5 tot 100W op basis van een (niet meegeleverde) verwisselbare 21700- of een 18650-batterij. Deze startset is te koop voor € 54,99. De Drag 3 is een geavanceerde Mod Pod met een maximaal uitgangsvermogen van 177W die draait op twee verwisselbare 18650-batterijen (worden niet meegeleverd). Hiervoor betaal je € 62,99.

Koop Voopoo Drag X Plus – Mod Pod – Startset »
Koop Voopoo Drag 3 – Mod Pod – Startset »

Categorieën Ontwikkelingen

0 Comments

Geef een antwoord

Avatar placeholder