Nieuws dat wij in de maand oktober van 2021 tegenkwamen in de wereld van elektronisch roken, de e-sigaret en e-liquids. Met deze maand nieuws van Millers Juice, ZenSations, Voopoo, Flavor Ink en Qpharm.

Dit artikel wordt gedurende de maand bijgewerkt. Laatste update: vrijdag 29 oktober 2021.

Millers Juice Silverline

Op zoek naar een zeer betaalbare e-liquid voor je e-sigaret? Bekijk dan eens de 39 smaken binnen de Silverline van het Nederlandse merk Millers Juice. Je kunt daar terecht voor diverse tabak-, fruit-, menthol-, drankjes- en zoete smaken die allemaal beschikbaar zijn met naar keuze 0, 3, 6, 12 of 18 mg freebase nicotine. En dat voor € 2,95 per flesje. Daarnaast bestaat de Silverline uit nog eens 13 smaken maar dan met toevoeging van nicotinezout. Deze kosten € 3,25 per flesje met 10 milliliter vloeistof.

Koop Millers Juice Silverline »
Koop Millers Juice Silverline NicSalt »
Lees meer: Millers Juice; premium e-liquid van Hollandse bodem »
Lees onze review: Review Millers Juice; e-liquid made in Holland »

ZenSations Tobacco nr. 1

ZenSations heeft een nieuwe smaak toegevoegd aan de beschikbare refills voor de ZenSations (E-Hookah) e-sigaret, de Tobacco no. 1. Deze heeft een kruidige en volle tabak-smaak en is beschikbaar met naar keuze 6, 12 of 18 mg nicotine. De ZenSations refills/cartomizers worden geleverd per twee stuks voor € 7,95 en iedere refill zou volgens de fabrikant bij gemiddeld gebruik zo’n 1.000 puffs/haaltjes mee moeten gaan.

Koop Tobacco no. 1 – ZenSations refills »
Bekijk alle ZenSations Refill-smaken »
Koop ZenSations – Startset »
Lees onze review: Review ZenSations; sensatie in e-sigaret land? »

Justfog

Het Koreaanse merk Justfog is al vele jaren (sinds 2009) actief binnen de e-sigaret-markt en inmiddels zeer populair onder vooral beginnende dampers. Naast de Qpod (een pod-systeem met 900 mAh-batterij en navulbare 1,9 ml pod) en de Compact16 en Compact14 (handzame e-sigaretten met flinke batterijen en navulbare clearomizers) is de Q16 Pro de absolute bestseller van het merk. Dit betreft een traditionele e-sigaret op basis van een batterij (900 mAh) en een losse clearomizer (1,9 ml) waarin je organic cotton coils gebruikt. Door het handzame formaat, de heel eenvoudige bediening en goede prijs (€ 31,50) is deze elektrische sigaret zeer populair onder met name startende dampers.

Lees onze blog: Justfog Q16 Pro; dé e-sigaret voor de startende damper »
Justfog Q16 Pro-startset kopen »
Justfog 14/16-serie coils kopen »

Voopoo Doric 20 en Doric 60

Het Chinese Voopoo blijft maar komen met nieuwe producten. Dit keer is het de Doric 20, een compacte pod-mod voor onderweg met een doorsnede van slechts 19 mm. De e-sigaret is voorzien van een 1.500 mAh interne batterij en maakt gebruik van hervulbare 2 ml pods en verwisselbare coils van 1.0 en 1.2 Ohm binnen het ITO-platform van Voopoo. De Doric is op basis van een 1.5A Type-C-poort op te laden in een uur en kan zowel met direct zuigen als met het indrukken van de vuurknop gebruikt worden. De Doric 20 komt beschikbaar in vijf kleuren: Space Grey, Pale Gold, Ice Blue, Olive Green en Rose Gold. We verwachten bij introductie in Nederland een verkoopprijs van rond de € 26,-.

Ook binnenkort beschikbaar: de Voopoo Doric 60. Dit betreft een compacte direct-lung pod met een interne batterij van 2.500 mAh en een output van 5 tot 60 Watt. Deze e-smoker wordt geleverd met een hervulbare PnP-pod met een capaciteit van 2 ml die gebruikmaakt van PnP-coils waarvan er twee in de set worden meegeleverd: één PNP VM-5 (0.2 Ohm) en een PNP VM-1 (0.3 Ohm). De Doric 60 komt beschikbaar in de kleuren Ice Blue, Deep Sea Blue, Olive Green, Space Grey en Grapefruit Red. We verwachten dat een kit met deze e-sigaret van Voopoo in Nederland ongeveer € 28,- gaat kosten.

Je eigen smaak

Zelf e-liquid maken? Dat is eenvoudiger dan je denkt! Op basis van twee producten stel je zo je favoriete smaak samen: base en aroma. Bij de eerste kun je zelf kiezen welke PG/VG-verhouding en met welke soort (freebase of Nic Salt) en sterkte nicotine je aan de slag wilt gaan. Aroma’s kun je werkelijk krijgen in meer dan honderd verschillende smaken van merken als Flavor Ink, FlavourArt of Vampire Vape.

Daarna is het een kwestie van samenstellen, een tijdje laten rijpen (steepen), uitproberen en steeds kleine aanpassingen doen tot je jouw perfecte liquid hebt gevonden. Veel succes!

Lees onze blog: Do-It-Yourself; zelf e-liquid maken doe je zo! »
Bekijk alle Qpharm Base (nicotine-boosters) »
Bekijk alle aroma’s »

Categorieën Nieuws