Nieuws dat wij in juli 2021 tegenkwamen in de wereld van de elektrische sigaret, elektronisch roken en natuurlijk e-liquids. Met deze maand nieuws over Vaporesso, Blu, Innokin, Upends, Voopoo en Millers Juice.

Laatste update: donderdag 29 juli 2021.

Meer Voopoo

Nieuws van Voopoo: de Chinezen introduceren binnenkort de Drag X Plus Professional Edition met een verbeterde Gene.Fan 2-chip die een voltage output heeft van 8.5v. Een complete startset gaat naar verwachting € 61,99 kosten. Ook nieuw is de Musket, een e-sigaret op basis van twee, niet meegeleverde 18650-batterijen met een maximaal vermogen van 120W. De Musket is compatibel met de PnP-pod’s en -coils. De adviesverkoopprijs zal rond de € 48,- komen te liggen.

Vaporesso Luxe 80 Startset

Nu verkrijgbaar bij de betere e-sigaret-shops: de Vaporesso Luxe 80. In de startset vind je een elektrische sigaret met een ingebouwde batterij van 2.500 mAh met, afhankelijk van de gebruikte coil, een output van 5 tot 80 watt. Deze Luxe 80 werkt in combinatie met de GTX 26 pod en de GTX-2 coils en de set kost € 48,99.

Nieuwe prefilled startset Blu

Er is een nieuwe (prefilled) startset van het Blu pod-systeem beschikbaar: de MyBlu Menthol Starterspack. Deze wordt geleverd inclusief 350 mAh batterij, oplaadkabel en vier pod’s, tweemaal de Menthol en tweemaal de Blue Ice. Beide zijn voorzien van 9 mg Freebase-nicotine. De set is te koop voor € 24,99.

Koop Blu Pod-systeem – Startset prefilled menthol »

Vier keer nieuw van Innokin

De Chinese e-sigaret-fabrikant Innokin komt binnen afzienbare tijd met maar liefst vier nieuwe startsets op de Nederlandse markt. Het betreft de onderstaande producten:

1. Innokin Endura T18 II startset
Een vapepen die is voorzien van een 1.300 mAh interne batterij en met een clearomizer (voor maximaal 2 ml e-liquid) in combinatie met Innokin Prism T18E coils. Verwachte adviesverkoopprijs van de set: € 32,99.

2. Innokin Coolfire Z50 Zlide startset
De Coolfire beschikt over een interne 2.100 mAh batterij voor een maximale output van 50 Watt. In de set wordt de 2 ml Zlide clearomizer meegeleverd die werkt met Innokin Zenith-coils met weerstanden van naar keuze 0.8 of 1.2 Ohm. Verwachte adviesverkoopprijs: € 55,99.

3. Innokin EZ Watt Startset
Een krachtige e-sigaret met een interne batterij van 1.500 mAh en instelbaar op drie verschillende wattages. Meegeleverd in de set wordt de Prism T20S tank van Innokin die maximaal 2 ml e-liquid kan bevatten en werkt met Prism S-coils van 0.8 of 1.5 Ohm. Adviesverkoopprijs van deze set is naar verwachting € 39,99.

4. Innokin Endura T20S Startset
Met de Endura T20S richt Innokin zich met name op de beginnende damper. De interne batterij heeft een 1.500 mAh capaciteit en de e-sigaret heeft een vaste, niet-instelbare output van 18 W. De 2 ml Prism T20S-clearomizer werkt met Prism S-coils (0.8 of 1.5 Ohm). De verwachte adviesverkoopprijs bedraagt € 29,99.

Nieuw: Upends UpOX startset

Per direct verkrijgbaar: de nieuwe Upends UpOX, een startset met een compleet pod-systeem dat is voorzien van een interne batterij van 400mAh. De meegeleverde pod met vaste coil van 1.2 Ohm is via de zijkant navulbaar met maximaal 2 ml e-liquid naar keuze. De adviesverkoopprijs voor de set is € 13,95 en het is daarmee één van de goedkoopste pod-systemen ooit. Vervangende UpOX-pod’s worden los verkocht per vier stuks voor een bedrag van € 10,95.

Binnenkort officieel: Voopoo Drag X Plus en Drag 3

Je komt ze her en der wel al tegen, maar officieel mogen ze in Nederland in verband met zes maanden notificatietermijn na de registratie pas per 27 juli 2021 aan consumenten worden verkocht: de Drag X Plus en Drag 3 van Voopoo. Beide mod pod’s zijn TPP-, PnP- en 510-compatibel en voorzien van een nieuwe Gene.Fan 2.0 chip. De Drag X Plus draait op een enkele 21700- of 18650-batterij terwijl de Drag 3 werkt met twee 18650-batterijen. Deze worden overigens NIET meegeleverd in de set!

Koop Voopoo Drag X Plus »
Koop Voopoo Drag 3 »

Van Hollandse bodem: Millers Juice

Ben je op zoek naar goede en smakelijke e-liquids van de hoogste kwaliteit, dan kun je niet heen om de volledig in Nederland (het Noord-Brabantse Oosterhout) geproduceerde vloeistoffen van het merk Millers Juice. Ze zijn beschikbaar in vier productlijnen, alle met diverse smaken en verkrijgbaar op basis van zowel freebase- als Nic Salt-nicotine. Maak hieronder je keuze:

Naar Millers Juice Silverline
Naar Millers Juice Silverline Nic Salt
Naar Millers Juice Chromeline
Naar Millers Juice Chromeline Nic Salt
Naar Millers Juice Platinumline
Naar Millers Juice Goldline 50/50
Naar Millers Juice Goldline 100VG

Categorieën Ontwikkelingen

0 Comments

Geef een antwoord

Avatar placeholder