Nieuws dat wij in de maand juni van 2021 tegenkwamen in de wereld van elektronisch roken, de elektrische sigaret en ook e-liquids. Met deze maand nieuws over het smaakjesverbod, Vaporesso, Eleaf, de Justfog Q16 Pro en nieuwe IVG Crushed Range-smaken.

Laatste update: maandag 21 juni 2021.

Verwacht: Vaporesso GTX ONE startset

Het e-sigaretmerk Vaporesso komt binnenkort op de markt met de GTX ONE startset. In de verpakking vind je naast een Mouth-to-Lung vape-pen (maximaal 40W) inclusief de GTX 18 clearomizer (2 ml), ook diverse GTX-coils en een USB-C oplaadkabeltje. De e-sgaret is voorzien van een 0,69 inch OLED-scherm en beschikt over een 2.000 mAh oplaadbare batterij. De adviesverkoopprijs van de set is nog niet bekend gemaakt.

Smaakjesverbod e-liquids

In mei schreven we al over het aanstaande smaakjesverbod voor e-liquids voor je elektrische sigaret per 1 juli 2022. Inmiddels zijn er het web diverse berichten verschenen met meer informatie over dit onderwerp. Klik bijvoorbeeld eens op onderstaande linkjes:

Smaakjes van e-sigaretten worden verboden (Rijksoverheid);
Wat is het smaakjesverbod?;
Q&A over voorgesteld smaakverbod (ESigBond).

Binnenkort: de Eleaf iStick Pico Plus startset

Eleaf introduceert binnen enige weken een vernieuwde iStick Pico Plus startset op de Nederlandse markt. Het betreft een boxmod met een maximaal vermogen van 75 Watt die wordt aangedreven door een losse 18650-batterij (niet meegeleverd). Deze wordt in de set gecombineerd met de Melo 4S clearomizer (2 ml, top-fill) met 510-aansluiting en nieuwe EC-A-coils. De adviesverkoopprijs ligt rond de € 50,-.

Binnenkort: Vaporesso GTX GO 80 startset

Vaporesso introduceert binnenkort de GTX GO 80 startset op de Nederlandse markt. Deze kleine penvormige e-sigaret beschikt over een 3.000 mAh interne batterij en vuurt tot een maximum van 80 W. De meegeleverde GTX pod 26-tank is top-fill en kan worden gebruikt in combinatie met Vaporesso GTX en GTX-2 coils die verkrijgbaar zijn in verschillende weerstanden (GTX 0.2 Ohm coil meegeleverd). De adviesverkoopprijs van de set is inmiddels vastgesteld op € 26,99.

Justfog Q16 Pro weer ruim op voorraad

De startset van de Q16 Pro e-sigaret, de bestseller van het Koreaanse Justfog, was in mei enige weken bij verschillende verkooppunten slecht of zelfs helemaal niet leverbaar. Inmiddels is de voorraad overal echter weer flink aangevuld en zijn alle kleuren weer volop verkrijgbaar!

Justfog Q16 Pro-startset »

Nieuwe smaken IVG nu beschikbaar

De nieuwe smaken in de Crushed Range van IVG (I Vape Great) die we vorige maand aankondigden, zijn nu per direct ook daadwerkelijk beschikbaar. Het betreft vier nieuwe varianten in zowel de 50/50-serie met freebase-nicotine als binnen de Nic Salt-lijn met 20 mg nicotinezout. De smaken zijn:

  • Paradise Lagoo (ananas, papaja, citrus en menthol);
  • Green Energy (energiedrank met limoen);
  • Frozen Cherries (kersen en menthol);
  • Iced Melonade (limonade met menthol).

Alle beschikbare VG-smaken vind je hier:

Alle IVG 50/50-liquids »
Alle IVG Nic Salt-liquids »

Categorieën Ontwikkelingen

0 Comments

Geef een antwoord

Avatar placeholder