Nieuws dat wij in de maand september van 2021 tegenkwamen in de wereld van de e-sigaret, elektronisch roken en natuurlijk e-liquids. Deze maand met nieuws van Upends, Uwell, Vuse, Voopoo en Dragon Vape.

Laatste update: woensdag 29 september 2021.

Uwell Whirl T1 Startset

Nog meer aankomend nieuwe producten van Uwell; het bedrijf zal binnenkort ook de Whirl T1 in ons land introduceren. Dit pod-systeem heeft een ingebouwde batterij met een capaciteit van 1.300 mAh waarmee je – afhankelijk van hoe je de pod in het batterijgedeelte plaatst – kunt kiezen voor een wattage van 14, 15 of 16 watt. De pod’s hebben een e-liquidcapaciteit van maximaal 2 ml en in de startset wordt één pod meegeleverd. De Uwell Whirl T1 is leverbaar in zes kleuren en heeft een adviesverkoopprijs van € 30,99.

Upends UpBar

Je ziet ze niet zo heel veel, maar zo af en toe komt er nog wel eens eentje langs: de wegwerp e-sigaret (disposable). Dit keer betreft het een nieuw product van Upends, de UpBar, die binnenkort op de Nederlandse markt te koop zal zijn. Het is een wegwerp-damper met een (niet-oplaadbare) 400 mAh-batterij en 2 ml e-liquid met 20 mg Nic Salt. Dit zou volgens de makers goed moeten zijn voor zo’n 500 trekjes. De Upends UpBar is beschikbaar in 10 smaken: Tobacco, Mango Ice, Ice Mint, Cola Ice, Blueberry Ice, Strawberry Ice, Watermelon Breeze, Banana Ice, Orange Ice en Peach Ice waarbij de frisheid (ice) steeds wordt bereikt door het gebruik van koolada. De prijs is nog niet bekend.

Opvolger Uwell Caliburn

Uwell komt binnenkort met een opvolger voor de populaire Caliburn, de Caliburn A2. Deze beschikt over een interne batterij met een capaciteit van 520 mAh wat borg staat voor een niet-aanpastbare wattage-output tot 15 watt. In de startset worden twee navulbare pod’s met een ingebouwde 0.9 Ohm meshed coil meegeleverd. De nieuwe Caliburn werkt zowel met een fire-button als ook een auto-inhaleer-systeem De Caliburn A2 is straks beschikbaar in zes kleurcombinaties; de adviesverkoopprijs van de kit zal naar verwachting net boven de € 25,- komen te liggen.

Nieuw: de Uwell Whirl T1 Starstet

De nieuwe Whirl T1 Pod Mod Kit van Uwell heeft een driehoekige prismavorm en met een ingebouwde batterij van 1.300 mAh kan het apparaat een vermogen van 14/15/16W leveren. Het wattage is aan te passen door de cartridge onder verschillende hoeken te draaien voordat je deze plaatst. De e-sigaret is gemaakt van een lichtgewicht aluminiumlegering. De meegeleverde navulbare pod met een ingebouwde UN2 Meshed-H 0,75Ω coil kan maximaal 2 ml e-liquid bevatten. Het onderste gedeelte is doorzichtig, zodat je eenvoudig kunt zien hoeveel vloeistof er nog beschikbaar is. De Whirl T1 is beschikbaar in zes kleuren en heeft een adviesverkoopprijs van € 30,99.

Vuse ePod 2

Het is nog altijd niet duidelijk wanneer de vernieuwde ePod, de ePod 2 van Vuse (voorheen Vype) daadwerkelijk in Nederland beschikbaar gaat komen. De eerdere verwachting was dat dit al in juni/juli het geval zou zijn, maar op dit moment is de ePod 2 nog altijd niet bestelbaar. De ePod 2 is de opvolger van de ‘oude’ Vype/Vuse ePod die al weer een flinke tijd op de markt is. Deze nieuwe uitvoering heeft een wat hoekiger vormgeving en als één van de belangrijkste vernieuwingen dat je de e-sigaret gewoon kunt gebruiken tijdens het opladen.

Bekijk alle Vuse startsets »

Voopoo upgrade Drag X Plus

Met de Professional Edition introduceert Voopoo binnenkort een verbeterde Drag X Plus mod pod met een verhoogd voltage output van 8.5v. De Drag X Plus blijft verder compatibel met zowel het TPP-plaform, het PnP-platform als ook een universele 510-aansluiting. Ook het uitgangsvermogen van 5 tot 100W op basis van een (niet meegeleverde) verwisselbare 21700- of een 18650-batterij, blijft ongewijzigd. De verwachte verkoopprijs is € 61,99 maar het is nog onduidelijk wanneer de nieuwe versie in ons land te koop zal zijn.

Bekijk Voopoo Drag X Plus – Mod Pod – Startset »

E-liquid-tip: Dragon Vape 30 PG / 70 VG

Op zoek naar een e-liquids die borg staat voor veel damp? Bekijk dan eens de 30% PG / 70% VG-serie van Dragon Vape. Het hoge percentage VG zorgt voor een bovengemiddelde dampproductie en een uitgebalanceerde smaakintensiteit. Deze serie is beschikbaar in 20 smaken met vooral veel fruit- en zoet-varianten. Op het gebied van nicotine (freebase) kun je kiezen uit 0 (nicotinevrij), 3, 6 of 12 mg per milliliter vloeistof. Ieder flesje is gevuld met 10 ml e-liquid en kost € 4,95.

Bekijk alle Dragon Vape 30% PG / 70% VG e-liquids »

Categorieën Ontwikkelingen

0 Comments

Geef een antwoord

Avatar placeholder