Al het nieuws dat wij in de maand april van 2021 tegenkwamen in de wereld van elektronisch roken, de elektrische sigaret en ook e-liquids. Met deze maand nieuwtjes over onder andere Vampire Vape, Vuse (Vype), Blu, Voopoo, SMOK, Vaporesso, Upends en E-liquid-site Nederland.

Laatste update: vrijdag 30 april 2021.

Ook nieuw deze maand

Ook in de maand april zijn er naast de hieronder beschreven nieuwe producten weer heel wat nieuwe damp-waren op de markt gekomen. De belangrijkste zijn de Vaporesso Luxe Q Pod Startset en drie nieuwe sets van Aspire: de OBY Stick Pod Startset, de Aspire Nautilus Prime X Startset en de Aspire BP80 Startset. Op het gebied van e-liquids was het in april opvallend stil en valt er eigenlijk weinig bijzonders te melden.

Nieuw: Vampire Vape DOT Pro op E-liquid-site Nederland

Nieuw op E-liquid-site Nederland: de startset en de voorgevulde pod’s voor het DOT Pro-pod-systeem van Vampire Vape. De startset is voorzien van twee pod’s in de tabak-smaak Tobacco met 20 mg Nic Salt-nicotine. De pod’s zijn beschikbaar in vijf smaken en met naar keuze 10 of 20 mg Nic Salt-nicotine.

Bekijk alle Vampire Vape DOT Pro startset »
Bekijk alle Vampire Vape DOT Pro pod’s »

Vuse ePen

Vype wordt Vuse

In juni 2021 zal vanuit moederbedrijf British American Tobacco de naam Vype worden veranderd in Vuse waarbij de producten, de ePod en ePen 3, een geheel nieuwe look & feel krijgen. Tevens gaat men dan een geheel vernieuwde ePen introduceren met een verbeterd (sneller) oplaad-systeem en een zachte, metallic afwerking. De ePod en ePen van Vype en Vuse zullen onderling overigens 100% compatibel zijn en dus zullen de Vuse-pod’s volledig compatibel zijn met de ‘oude’ Vype’s en vice versa.

Koop Vype Startsets »
Koop Vype pod’s »

Nieuw: RELX Infinity en Essential op E-liquid-site Nederland

Op E-liquid-site Nederland kun je nu ook terecht voor de Infinity en Essential startsets van RELX. De eerste is voorzien van een 380 mAh interne batterij en is beschikbaar in zwart en blauwachtig zilver voor € 19,50. De tweede, iets eenvoudigere uitvoering, beschikt over een 350 mAh batterij, is alleen in de kleur zwart te koop en kost € 14,50. E-liquid-pod’s (met freebase- of Nic Salt-nicotine) worden overigens niet in de startsets meegeleverd en dienen dus los te worden bijbesteld.

Bekijk alle RELX Infinity Startset »
Bekijk alle RELX Essential Startset »
Bekijk alle RELX pod’s »

Nieuwe smaken MyBlu-pod’s

Het Amerikaanse merk Blu heeft twee nieuwe smaken toegevoegd aan het assortiment voor het MyBlu pod-systeem: een Tobacco American Blend en een Strawberry Mint. De eerste bevat 9 mg Freebase-nicotine per milliliter e-liquid en de tweede valt binnen de Intense-serie met 18 mg Nic Salt-nicotine per milliliter vloeistof. Beide worden per twee stuks verkocht voor € 7,49.

Koop Tobacco American Blend – Blu Pod’s (9 mg) »
Koop Strawberry Mint – Blu Pod’s Nic Salt (18 mg – Intense) »

Voopoo Drag 3 & Drag X Plus nu beschikbaar

De vorige maand al aangekondigde nieuwe Drag-devices, de Drag 3 (177 Watt – € 62,99) en de Drag X Plus (100 Watt – € 54,99) van Voopoo, zijn inmiddels beschikbaar. Beide mod pod’s zijn voorzien van een nieuwe Gene.Fan 2.0 chip en zijn TPP-, PnP- en 510-compatibel. De Drag X Plus gebruikt een enkele 21700- of 18650-batterij terwijl de Drag 3 draait op twee 18650-batterijen. De batterijen worden NIET meegeleverd!

Koop Voopoo Drag X Plus »
Koop Voopoo Drag 3 »

Nieuw: Double Drip op E-liquid-site Nederland

Op E-liquid-site Nederland kun je nu ook terecht voor de e-liquids van Double Drip. Je kunt kiezen uit 50% PG en 50% VG-liquids en 20% PG en 80% VG-liquids met Freebase-nicotine (0, 3, 6 of 12 mg – € 4,95) of e-liquids met toevoeging van Nic Salt (10 of 20 mg – € 5,95).

Bekijk alle Double Drip e-liquids »

Binnenkort: SMOK Novo 4 en SMOK Acro

SMOK heeft een tweetal nieuwe producten aangekondigd: de SMOK Novo 4 en de SMOK Acro. De eerste is een pod-systeem met een ingebouwde 800 mAh batterij en een maximale output van 25W en is beschikbaar in tien kleurcombinaties. Het Acro pod-systeem (in zeven kleuren) doet daar nog een schepje bovenop met een batterij-capaciteit van 1.000 mAh batterij en een zelfde maximale output van 25W.

Binnenkort: Vaporesso Luxe Q Pod Startset

Binnenkort verkrijgbaar: de Vaporesso LUXE Q Pod Kit, een nieuwe pod-systeem met een ingebouwde batterij van maar liefst 1.000 mAh! De bijbehorende navulbare Vaporesso LUXE Q Pods (ook los verkrijgbaar) hebben een maximale e-liquid capaciteit van 2 ml en een ingebouwde mesh-coil van 0.8 of 1.2 ohm. Reken op een verkoopprijs van net onder de € 30,-.

Nieuw: Upends Uppen Startset

Upends is op de markt gekomen met de Uppen Pod Kit, een pod-sigaret met een 600 mAh interne batterij en een twee ml navulbare pod met een ingebouwde coil met een weerstand van 1.2 Ohm voor mouth-to-lung dampen van freebase en Nic Salt-liquids. Een bijzonderheid is de claim van Upends dat het mondstuk de groei van bacteriën tot 99,9% remt. De Uppen pod’s hebben een capaciteit van maximaal 2 ml e-liquid en zijn hervulbaar. Dit alles heeft een adviesverkoopprijs van € 24,95.

Nieuw: FlavourArt op E-liquid-site Nederland

Naast de aroma’s van FlavourArt kun je op E-liquid-site Nederland nu ook terecht voor de e-liquids van dit van oorsprong Italiaanse merk. Je kunt kiezen uit 12 smaken, alle samengesteld op basis van 50% PG en 50% VG en beschikbaar in vier nicotine-gehaltes (ook nicotinevrij – 0 mg). Ieder flesje (10 ml) kost € 4,95.

Bekijk alle FlavourArt e-liquids »

Categorieën Nieuws