Al het nieuws dat wij in de maand april van 2021 tegenkwamen in de wereld van elektronisch roken, de elektrische sigaret en ook e-liquids. Met deze maand nieuws over onder andere Blu, Voopoo, SMOK, Vaporesso, Upends en E-liquid-site Nederland.

Laatste update: maandag 14 april 2021.

Nieuwe smaken MyBlu-pod’s

Het Amerikaanse merk Blu heeft twee nieuwe smaken toegevoegd aan het assortiment voor het MyBlu pod-systeem: een Tobacco American Blend en een Strawberry Mint. De eerste bevat 9 mg Freebase-nicotine per milliliter e-liquid en de tweede valt binnen de Intense-serie met 18 mg Nic Salt-nicotine per milliliter vloeistof. Beide worden per twee stuks verkocht voor € 7,49.

Koop Tobacco American Blend – Blu Pod’s (9 mg) »
Koop Strawberry Mint – Blu Pod’s Nic Salt (18 mg – Intense) »

Voopoo Drag 3 & Drag X Plus nu beschikbaar

De vorige maand al aangekondigde nieuwe Drag-devices, de Drag 3 (177 Watt – € 62,99) en de Drag X Plus (100 Watt – € 54,99) van Voopoo, zijn inmiddels beschikbaar. Beide mod pod’s zijn voorzien van een nieuwe Gene.Fan 2.0 chip en zijn TPP-, PnP- en 510-compatibel. De Drag X Plus gebruikt een enkele 21700- of 18650-batterij terwijl de Drag 3 draait op twee 18650-batterijen. De batterijen worden NIET meegeleverd!

Koop Voopoo Drag X Plus »
Koop Voopoo Drag 3 »

Nu: Double Drip op E-liquid-site Nederland

Op E-liquid-site Nederland kun je nu ook terecht voor de e-liquids van Double Drip. Je kunt kiezen uit 50% PG en 50% VG-liquids en 20% PG en 80% VG-liquids met Freebase-nicotine (0, 3, 6 of 12 mg – € 4,95) of e-liquids met toevoeging van Nic Salt (10 of 20 mg – € 5,95).

Bekijk alle Double Drip e-liquids »

Binnenkort: SMOK Novo 4 en SMOK Acro

SMOK heeft een tweetal nieuwe producten aangekondigd: de SMOK Novo 4 en de SMOK Acro. De eerste is een pod-systeem met een ingebouwde 800 mAh batterij en een maximale output van 25W en is beschikbaar in tien kleurcombinaties. Het Acro pod-systeem (in zeven kleuren) doet daar nog een schepje bovenop met een batterij-capaciteit van 1.000 mAh batterij en een zelfde maximale output van 25W.

Binnenkort: Vaporesso Luxe Q Pod Startset

Binnenkort verkrijgbaar: de Vaporesso LUXE Q Pod Kit, een nieuwe pod-systeem met een ingebouwde batterij van maar liefst 1.000 mAh! De bijbehorende navulbare Vaporesso LUXE Q Pods (ook los verkrijgbaar) hebben een maximale e-liquid capaciteit van 2 ml en een ingebouwde mesh-coil van 0.8 of 1.2 ohm. Reken op een verkoopprijs van net onder de € 30,-.

Nieuw: Upends Uppen Startset

Upends is op de markt gekomen met de Uppen Pod Kit, een pod-sigaret met een 600 mAh interne batterij en een twee ml navulbare pod met een ingebouwde coil met een weerstand van 1.2 Ohm voor mouth-to-lung dampen van freebase en Nic Salt-liquids. Een bijzonderheid is de claim van Upends dat het mondstuk de groei van bacteriën tot 99,9% remt. De Uppen pod’s hebben een capaciteit van maximaal 2 ml e-liquid en zijn hervulbaar. Dit alles heeft een adviesverkoopprijs van € 24,95.

Nu: FlavourArt op E-liquid-site Nederland

Naast de aroma’s van FlavourArt kun je op E-liquid-site Nederland nu ook terecht voor de e-liquids van dit van oorsprong Italiaanse merk. Je kunt kiezen uit 12 smaken, alle samengesteld op basis van 50% PG en 50% VG en beschikbaar in vier nicotine-gehaltes (ook nicotinevrij – 0 mg). Ieder flesje (10 ml) kost € 4,95.

Bekijk alle FlavourArt e-liquids »

Categorieën Nieuws