Al het nieuws dat wij in februari 2021 tegenkwamen in de wereld van elektronisch roken, de e-sigaret en e-liquids. Met deze maand nieuws van Qpharm, Millers Juice, Vaporesso, RELX en Voopoo.

Qpharm base-liquid nu ook met Nic Salt

De base-liquids van Qpharm om zelf je favoriete e-liquid mee samen te stellen, zijn nu ook beschikbaar met nicotinezout. Elke van de vijf PG/VG-samenstellingen (70%/30%, 50%/50%, 30%/70%, 100% PG en 100% VG) kun je naast met freebase-nicotine nu ook bestellen met 18 mg Nic Salt nicotine per ml e-liquid. De vloeistoffen worden geleverd in flesjes met 10 ml voor een prijs van € 1,50 per flesje.

Qpharm Nic Salt-Base kopen »

Vaporesso SWAG PX80

Vaporesso introduceert een nieuwe pod-mod: de SWAG PX80 met een maximale output van 80 Watt. Deze wordt geleverd met een 2 ml, bottomfill Swag-podtank en maakt gebruik van de vernieuwde GTX coils waarmee je de coil kunt vervangen zonder eerst je tank te hoeven legen. De Vaporesso SWAG PX80 heeft zowel een klassieke als moderne uitstraling, inclusief lederlook en een geïntegreerd 0.96 inch IML-scherm. De podmod werkt met een, niet meegeleverde, externe 18650-batterij.

Dit nieuwe toestel van Vaporesso is binnenkort bij de betere (online) damp-shop verkrijgbaar in vijf kleuren en de startset heeft een advies-verkoopprijs van € 39,99.

Oplaadbare 18650-batterijen kopen »

Meer keuze bij Millers Juice Silverline Nic Salt

Millers Juice heeft de Silverline Nic Salt-lijn flink uitgebreid; niet alleen voegde men drie nieuwe smaken toe en biedt men met Mango, Cassis en Perzik nu 13 smaken, maar de e-liquids zijn naast 18 mg Nic Salt per milliliter vloeistof nu ook verkrijgbaar met nicotine-gehaltes van 6 en 12 mg. Alles vloeistoffen zijn nog steeds samengesteld op basis van een 70% PG / 30% VG-verhouding.

Millers Juice Silverline Nic Salt kopen »
Millers Juice Silverline Nic Salt Mango kopen »
Millers Juice Silverline Nic Salt Cassis kopen »
Millers Juice Silverline Nic Salt Perzik kopen »

Nieuw: Millers Juice Chromeline Nic Salt

Naast de al enige tijd beschikbare Silverline Nic Salt, heeft Millers Juice nu nog een Nic Salt-lijn; de Chromeline Nic Salt. Vooralsnog zijn er vijf smaken: Red Passion, Vanilla Dream, Shisha Lougne, Blue Berry en Cool Breeze. Deze zijn alle op basis van een 50% PG / 50% VG-verhouding en je kunt kiezen uit drie nicotine-gehaltes: 4,5 mg, 9 mg en 18 mg Nic Salt per milliliter e-liquid. Je betaalt voor de nieuwe Chromeline Nic Salt € 4,50 per flesje met 10 ml e-liquid.

Millers Juice Chromeline Nic Salt kopen »

RELX; meer keuze

RELX heeft de keuze in pod’s voor hun Essential en Infinity pod-systemen uitgebreid. Naast een 18 mg Nic Salt-variant kun je nu ook kiezen voor een vulling met 9 mg Nic Salt-nicotine per milliliter e-liquid. Ook is er een nieuwe smaak toegevoegd: Rich Tobacco. Deze is vooralsnog alleen met 9 mg/ml beschikbaar.

RELX pod’s kopen »
RELX pod’s Rich Tobacco kopen »

Voopoo breidt Drag-serie uit

Voopoo gaat hun populaire Drag-serie weer flink uitbreiden. Op het programma staan de Drag 3 (Maximaal 177 W output | Gene.Fan 2.0 chip | TPP, PnP en 510 compatibel | Twee 21700- of 18650-batterijen) en de Drag X Plus (Maximaal 100 W output | Gene.Fan 2.0 chip | TPP, PnP en 510 compatibel | Enkele 21700- of 18650-batterij). Beide Drag-toestellen zijn binnenkort verkrijgbaar bij de betere (online) damp-shop.

Oplaadbare Efest-batterijen kopen »

Categorieën Nieuws