Al het nieuws dat wij in maart 2021 tegenkwamen in de wereld van elektronisch roken, de e-sigaret en e-liquids. Met deze maand nieuwjes van Aspire, Voopoo, Eleaf en E-liquid-site Nederland.

Beschikbaar: Eleaf iStick Pico 2 Startset

De eerder deze maand door Eleaf aangekondigde iStick Pico 2 is inmiddels beschikbaar. Deze box mod met een maximale output van 75 watts op basis van een verwisselbare 18650-batterij is verkrijgbaar in de kleuren Rose Gold, Matte Gunmetal en Silver en heeft een adviesverkoopprijs gekregen van € 58,99. Daarvoor krijg je naast de mod zelf ook een Gzeno S-clearomizer (2 ml), twee GZ-coils (0.4 Ohm en 0.8 Ohm) een extra pyres-glas en een USB-C-kabel. De mod en de pod zijn binnenkort ook los leverbaar. De 18650-batterij wordt NIET meegeleverd!

Meer Aspire: Aspire OBY Stick Pod en Aspire Nautilus Prime X Startsets

Ook Aspire brengt binnenkort nieuwe apparaten op de markt. Het betreft de Aspire OBY Stick Pod Startset (500 mAh batterij, constant 3.7 V, 2 ml pod-tank met 1.2 Ohm coil) en de Aspire Nautilus Prime X Startset met een mod die draait op een verwisselbare 18650-batterij en een maximale vermogen biedt van 60 watt. Beide binnenkort beschikbaar bij de betere damp-verkooppunten.

Meer Eleaf: Eleaf iStick Power 2 en 2C Starstets

Eleaf is fors bezig met het uitbreiden van hun assortiment. Dit keer kondigde men twee nieuwe box mod-startsets aan: de Stick Power 2 en de 2C. De eerste beschikt over een gigantische 5.000 mAh interne batterij met een 80 W maximale output; de tweede draait op twee verwisselbare 18650-batterijen die borg staan voor 160 W maximale output. Beide e-sigaretten zijn compatibel met alle Eleaf GTL-coils en binnenkort beschikbaar bij de betere damp-verkooppunten.

Binnenkort: Voopoo Drag 3 & Drag X Plus

De uitbreiding van de populaire Drag-serie van Voopoo komt ook naar Nederland. De Drag 3 (met een maximaal output van 177 W) en de Drag X Plus (maximaal output 100 W) zijn beide voorzien van een nieuwe Gene.Fan 2.0 chip en zijn TPP-, PnP- en 510-compatibel. De Drag 3 draait op twee 18650-batterijen (niet meegeleverd) en de Drag X Plus maakt gebruik van een enkele 21700- of 18650-batterij (niet meegeleverd). Binnenkort meer informatie!

Binnenkort: Eleaf iStick Pico 2 Startset

Eleaf introduceert binnenkort een nieuwe versie van de iStick Pico, de iStick Pico 2. De nieuwe Pico heeft een maximale output van 75 watts en draait op een verwisselbare 18650-batterij. Zodra er meer specificaties beschikbaar zijn, lees je het hier vanzelfsprekend direct!

Nieuw: Eleaf iSolo Air Startset

Binnenkort komt Eleaf met een nieuwe Pod-startset op de markt: de Eleaf iSolo Air. Deze is voorzien van een interne 1.500 mAh batterij en de magnetische GTL Mini Pod met een maximale e-liquid-capaciteit van twee milliliter. Het te gebruiken wattage is eenvoudig in te stellen via knopjes op de voorkant van de compacte mod en alle gegevens zijn af te lezen op een OLED-scherm. De GTL Mini Pod is compatibel met alle GTL coils. Dit alles heeft een adviesverkoopprijs van € 35,99.

Startsets en meer op E-liquid-site Nederland

Op de in e-liquids gespecialiseerde website E-liquid-site Nederland biedt men naast e-vloeistoffen in flesjes van 10 ml en in pod’s nu ook diverse Startsets & basis-onderdelen. Dit zodat startende klanten direct aan de slag kunnen. Je kunt er nu dus ook terecht voor onder andere de Justfog Q16 Pro Startset en onderdelen, de Vype ePod en Vype ePen 3 en de Voopoo Drag X Mod Pod Startset.

Bekijk alle Startsets & basis-onderdelen »

Categorieën Nieuws