In verband met het uitstalverbod zijn de afbeeldingen uit dit artikel verwijderd.

Nieuws dat wij in de maand mei van 2021 tegenkwamen in de wereld van elektronisch roken, de elektrische sigaret en ook e-liquids. Met deze maand nieuws over het e-liquid smaakjes-verbod, Freemax, de Vuse (voorheen Vype) ePod 2, Upends, Geekvape, Voopoo, Justfog en IVG.

Laatste update: zondag 30 mei 2021.

Nieuwe Voopoo Vinci’s: 2 en X 2

Voopoo introduceert binnenkort ook in ons land twee nieuwe versies van de succesvolle Voopoo Vinci pod-e-sigaret: de Vinci X 2 en de Vinci 2. De eerste werkt op basis van een losse 18650-batterij (niet meegeleverd) en de tweede beschikt over een interne 1.500 mAh-batterij. Beide zijn voorzien van een Gene.AI 2.0 chip, kunnen vuren tot maximaal 80 Watt en worden bij ons geleverd met een navulbare pod met een maximum e-liquid-capaciteit van 2 ml die werkt met de Pnp-coils van Voopoo. Wij rekenen bij beschikbaar komen op een adviesverkoopprijs van net onder de € 35,-.

Meer Voopoo-startsets & -onderdelen »

Verbod op e-liquids met smaakjes

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar vanaf 1 juli 2022 lijkt het nu toch echt te gaan gebeuren: diverse smaakstoffen in e-liquids worden verboden. Vanaf die datum zijn alleen nog tabakssmaken toegestaan. Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport wil dit doen om het gebruik van e-sigaretten minder aantrekkelijk te maken voor jongeren. De Esigbond heeft inmiddels laten weten dat men gaat kijken of er juridische stappen tegen dit besluit kunnen worden genomen. We houden je op de hoogte…

Nieuwe producten van Freemax en Upends

Er zijn weer diverse nieuwe producten aangekondigd, dit keer van de merken Freemax en Upends. De eerste komt binnenkort op de markt met de Onnix 20 watt startset (€ 22,99) met een pod-systeem met een 1.100 mAh batterij en navulbare 2,0 ml pod’s die werken met losse coils. Upends introduceert binnen afzienbare tijd de UpOX startset. Ook dit betreft een pod-systeem maar dan met een 400 mAh-batterij. De UpOx heeft een tankje van 2,0 ml met vaste coil en een adviesverkoopprijs van € 10,99.

De Vuse ePod 2 op komst

Zoals vorige maand aangekondigd zal in juni de naam Vype worden veranderd in Vuse. En het lijkt er nu op dat het bedrijf tevens een heel nieuw pod-systeem gaat introduceren: de Vuse ePod 2. In andere landen, waar de naamsverandering al is doorgevoerd, zien we een op de orginele ePod lijkende pod-sigaret maar dan met een meer hoekige vormgeving. Het apparaat heeft een interne, zeer snel op te laden batterij met een capaciteit van 350 mAh en een vaste 6.5 Watt output.

De Vuse ePod 2 zal beschikbaar komen in vier kleuren: zwart (Graphite Black), zilver (Silver), goud (Gold) en roze-goud (Rose Gold).

Wij verwachten de ePod 2 binnenkort ook in Nederland. We houden je hier vanzelfsprekend op de hoogte…

Bekijk Vuse ePod 2 – Pod-systeem »

Binnenkort: Upends Uppen Plus Pod Kit

Na de Uppen Pod Kit die we vorige maand al aankondigde, komt het bedrijf Upends binnenkort met een Plus-versie van de pod-sigaret. Voor een adviesverkoopprijs van € 27,95 krijg je een afwijkende vormgeving. De batterij (600 mAh), de geïntegreerde coil (1.2 Ohm) en de tank-inhoud (2 ml) blijven hetzelfde. Ook het bijzondere mondstuk, dat de groei van bacteriën tot 99,9% remt, keert bij de Plus terug. Als we meer informatie hebben, lees je het hier natuurlijk als eerste!

Binnenkort: Geekvape Aegis Boost LE Bonus Startset

Binnenkort beschikbaar in Nederland: de Aegis Boost LE Bonus van Geekvape, een starterset met een 1500 mAh interne batterij met een maximale uitvoer van 40 W en een tankcapaciteit van 2 ml e-liquid. Deze mod is zowel als pod als RDTA (Rebuildable Dripping Tank Atomizer) te gebruiken en is IP67-waterdicht, schokbestendig en stofdicht. De Aegis Boost LE Bonus Kit gebruikt de AS-chip en is beschikbaar in diverse kleurcombinaties. Afhankelijk van de gebruikte coil geschikt voor zowel MTL- als ook DTL-vapen. Dit alles krijgt een adviesverkoopprijs van € 38,99.

Nieuw: Voopoo Vinci POD

Het Chinese Voopoo heeft hun succesvolle Vinci-serie uitgebreid met een gloednieuw pod-systeem: de Voopoo Vinci pod! Deze is voorzien van een Gene-chip, een 800 mAh batterij en een lekvrij navulbare pod met een capaciteit van 2 ml en een ingebouwde, niet vervangbare 0.8 Ohm coil. De Vinci pod is beschikbaar in diverse kleurcombinaties en heeft een adviesverkoopprijs van € 25,99.

Meer Voopoo-startsets & -onderdelen »

Verkooptopper: Justfog Q16 Pro

Al jaren de meest-verkochte e-sigaret van Nederland is de Q16 Pro van het Koreaanse Justfog. Een elektrische sigaret waarmee de beginnende én meer ervaren damper direct aan de slag kan. In de startset vind je een 900 mAh batterij met een variabel voltage, een 1,9 ml top-fill-clearomizer, een 1.6 Ohm coil en een USB-kabeltje voor het opladen van het device. En dat alles voor een prijs van net boven de € 30,-.

Justfog Q16 Pro-startset »

Nieuwe smaken IVG

IVG (IVapeGreat) heeft vier nieuwe smaken toegevoegd aan het e-vloeistof-assortiment: Green Energy (energiedrank met limoen), Paradise Lagoo (ananas, papaya, citrus en menthol), Iced Melonade (limonade met menthol) en Frozen Cherries (kersen en menthol). Deze zogenoemde Crushed Range zijn beschikbaar in zowel de 50/50-serie met freebase-nicotine als binnen de Nic Salt-lijn met 20 mg nicotinezout.

Alle IVG 50/50-liquids »
Alle IVG Nic Salt-liquids »

Categorieën Ontwikkelingen

0 Comments

Geef een antwoord

Avatar placeholder