In onze regio kregen we rond 2007 voor het eerst te maken met het nieuwe e-roken van de e-sigaret. In dat jaar verschenen er zogenoemde eerste generatie elektronische sigaretten op de markt. En toch wel de bekendste daarvan is de Supersmoker, het eerste bedrijf dat de e-sigaret in Nederland op de markt bracht. En met al vele jaren ervaring is men nu toe aan de zesde generatie Supersmokers: de oplaadbare Clubsmoker.

Starterkits
De SupersmokerClub biedt bij de ClubSmoker verschillende starterspakketten voor de beginnende e-roker. Deze bevatten allemaal alle onderdelen om direct te kunnen genieten van je elektronische sigaret. De bundels in detail:

Mini PakketSupersmoker Mini Pakket
Alles wat je nodig hebt om direct van de Supersmoker e-sigaretten te kunnen genieten. Deze mini-kit is op dit moment te koop voor € 29,95 en bevat:

• 1 elektronische sigaret batterij;
• 1 USB oplader;
• 1 pakje cartomizers (smaak naar keuze, bevat 5 cartomizers).

Qua cartomizers kun je kiezen uit Tabak Normal (met nicotine), Menthol (met nicotine, Tabak Zero (geen nicotine), Menthol Zero (geen nicotine), Koffie (met nicotine) en Koffie Zero.

» Bestel SuperSmoker Mini Pakket (€ 29,95)

Luxe pakketSupersmoker Luxe Pakket
De populairste keuze met alles wat je nodig hebt plus een handige extra batterij. Voor dit pakket betaal je momenteel € 64,95 en daarvoor krijg je:

• 2 elektronische sigaretten batterijen;
• 1 USB oplader;
• 1 220v oplader;
• 1 pakje cartomizers (smaak naar keuze, bevat 5 cartomizers).

Ook bij dit pakket bestaat er voor je cartomizers een keuze uit Tabak Normal (met nicotine), Tabak Zero (zonder nicotine), Menthol (met nicotine), Menthol Zero (zonder nicotine), Koffie (met nicotine) en Koffie Zero (zonder nicotine).

» Bestel SuperSmoker Luxe Pakket (€ 64,95)

Smaken
Supersmoker biedt hun gebruikers verschillende navullingen voor de oplaadbare Supersmoker Club sigaret. Er zijn twee soorten: een pakje van vijf stuks voor € 9,95 en een pakje van zeven stuks voor € 15,00. Deze zijn beschikbaar in de volgende smaken en nicotine sterktes:

Tabaksmaak Normal, met 1,8% nicotine;
Tabaksmaak Zero met 0% nicotine;
Menthol Normal, met mentholsmaak en 1,8% nicotine;
Menthol Zero, met mentholsmaak en 0% nicotine;
Coffee Normal, met koffiesmaak en 1,8% nicotine;
Coffee Zero, met koffiesmaak en 0% nicotine;

» Bestel Supersmoker Classic navullingen (vanaf € 9,95 per vijf)

Categorieën Uitgelicht