Joyetech is op dit moment zonder twijfel één van de toonaangevende merken op de markt van de e-sigaret. Het bedrijf, opgericht eind 2007, wordt door velen gezien als een belangrijke grondlegger van het moderne elektronisch roken en staat bekend om innovatieve producten van hoge kwaliteit. Hieronder laten we je wat nader kennis maken met de nieuwste generatie elektronische sigaretten van Joyetech.

Het eerste Joyetech e-sigaret van Joyetech verscheen al in september 2008 op de markt; de Joye 510, de eerste e-sigaret met een handmatig bedienbare batterij. Daarop volgden in 2009 de Joye eGo en in 2010 de revolutionaire eGo-T met losse tank en atomizer, de clearomizer. En sinds het merk vervolgens in 2011 op de proppen kwam met de 510-T en de eGo-C, is de naam Joyetech niet meer weg te denken uit e-sigaret-land.

Er volgden de afgelopen jaren vele nieuwe elektronisch roken-producten, maar vooral in 2015 heeft Joyetech een waar spervuur aan nieuwe en innovatieve producten geïntroduceerd. We bekijken de meest populaire Joyetech-producten van dit moment:

Joyetech eGo AIO
De eGo AIO is de allernieuwste, zogenoemde all-in-one elektrische sigaret van Joyetech. De AIO is een e-sigaret waarbij de tank en batterij in één behuizing zijn ondergebracht en beschikt over een kindveilige sluiting en een ingebouwde batterij van 1500 mAh. De tank voor de e-liquid heeft een inhoud van 2 ml en de eGo AIO werkt met 0.6 ohm SS316 coils. Door de constructie is lekken vrijwel onmogelijk en de eGo is dan ook zeer geschikt voor de beginnende damper.

De Joyetech eGo AIO is sinds de introductie in maart 2016 al behoorlijk populair geworden. En dat zal zeker ook met z’n prijsstelling te maken hebben; een startset kost net geen € 30,- en je haalt daarmee een zeer complete e-sigaret in huis die met een druk-draai vuldop ook nog eens heel eenvoudig in het gebruik is.

Joytech eGo ONE
De eerste eGo ONE werd geïntroduceerd in januari 2015 in twee varianten: een kleine met 1,8 ml tank en 1.100 mAh oplaadbare batterij en een uitvoering met 2,5 ml tank en 2.200 mAh batterij. Beide hebben een regelbare luchtinlaat en bieden de keuze uit twee coils; één voor inhaleren via de mond en één voor over de longen.

Direct was wel duidelijk dat Joyetech met deze stijlvolle e-sigaret de spijker op de kop had geslagen. En inmiddels zijn er verschillende varianten op de markt verschenen. Eerst waren dat de eGo ONE Mega (4 ml tank en 2.600 mAh batterij) en de eGo ONE Mini (1,8 ml tank en 850 mAh batterij). Kortgeleden werden nog de eGo ONE CT (met Constante Temperatuur technologie) en de eGo ONE VT (Variabele Temperatuur) beide met Ti (Titanium), Ni (Nickel 200) en CW modes, toegevoegd.

Joyetech eVic VT (Mini)
De allernieuwste telg in de Joyetech-familie is de eVic VT, een state-of-the-art box mod met een Variabele Temperatuur controle-systeem, een 5.000 mAh batterij die tot maximaal 60 Watt kan afgeven en een groot OLED-scherm waarop alle instellingen zijn af te lezen. Standaard wordt de eVic VT in een Joyetech startkit geleverd met de 4 ml eGo ONE Mega clearomizer en kan naar keuze worden gebruikt met coils op basis van Nikkel (Ni200) of Titanium (Ti).

Ook beschikbaar is inmiddels de Joyetech eVic VTC Mini met, naast het compacte formaat, als bijzonderheden de losse 18650 batterij, een magnetisch batterij-afdekkapje en upgradable firmware. Deze elegante box mod geeft van 1 tot 60 Watt af en beschikt net als z’n grote broer over een Variabele Temperatuur controle-systeem.

Joyetech eGrip
De Joyetech eGrip ligt al iets langer in de winkel; sinds oktober 2014. Het is een zogenoemde alles-in-één Box Mod waarbij zowel de batterij als de verdamp-unit en e-liquid-tank in één behuizing zijn ondergebracht. De standaard eGrip beschikt over een variabele wattage (van 8 tot 20 Watt), een 1.500 mAh batterij en een tank voor 3,6 ml e-vloeistof. Door deze forse tankinhoud mag de eGrip helaas niet (meer) verkocht worden in Nederland.

En ook deze serie werd kortgeleden door Joyetech uitgebreid met de eGrip OLED met een OLED-display waarop je de batterij-status, watts, volts en ohms kunt aflezen. Deze is beschikbaar in een CL- (met CL atomizer head) en een CS-uitvoering (met CS atomizer head). Beide zijn te koop in zes kleuren en beschikken over een variabele wattage van 5 tot 30 Watt.

Categorieën Uitgelicht