Op zoek naar nog meer informatie over de e-sigaret en dampen dan je bij ons kunt vinden?? Heb je specifieke vragen? Hieronder vind je diverse links naar e-sigaret-forums omtrent elektronisch roken in binnen- en buitenland. En heb je zelf nog een tip voor een nuttig forum, stuur ons dan gerust een berichtje!

1. E-sigaret-forums in Nederland

Eerst even ons eigen land. Natuurlijk vind je daar verschillende heel bruikbare forums. Maar eigenlijk is er maar eentje die er echt toe doet:

Het Dampforum
Het Dampforum is een verzameling van onderzoeken en gebruikerservaringen met betrekking tot de elektronische sigaret en e-dampen. Naast het verzamelen probeert men bij het Dampforum de resultaten ook te ordenen, in de juiste context te zetten en te duiden op waarde. Het Dampforum verzamelt daarnaast uit de gebruikersgemeenschap ook zelf data, die in rapportage-vorm aan het publiek wordt aangeboden.
Bezoek de website >>>

2. E-sigaret-forums in België

Ook onze zuiderburen hadden één belangrijke plek voor al je vragen. Helaas is Vapen.be (http://www.vapen.be/) enige tijd geleden opgeheven…

3. E-sigaret-forums in Duitsland

Een paar goede forums over de Oostgrens:

Elektronisches Rauchen Forum
Ihr betretet ein privat betriebenes, nicht kommerzielles Forum, das dem Erfahrungsaustausch über das Dampfen dient. Hier findet Ihr Erfahrungsberichte über die Anschaffung und das Handling elektronischer Zigaretten unterschiedlichster Arten, Tipps zur Pflege und Fehlerbehebung und vieles mehr. Zeit 2007!
Bezoek de website >>>

Dampfertreff
Dein Fachforum zum Dampfen.
Bezoek de website >>>

4. E-sigaret-forums in overige landen

Tenslotte nog een paar mogelijkheden in andere, vooral Engelstalige landen:

Cigarette Forum (ECF)
The world’s largest e-cigarette website. The voice of vaping since 2007.
Bezoek de website >>>

Reddit
The electronic cigarette on Reddit.
Bezoek de website >>>

Vaping Underground
Een groot forum waarop onder andere veel goede e-liquid recepten te vinden zijn.
Bezoek de website >>>

Planet of the Vapes
Your vaping community!
Bezoek de website >>>

Categorieën UitgelichtUitleg