Ben je inmiddels overtuigd dat elektronisch roken ook iets voor jou is en nu op zoek naar een mooie aanbieding voor de (eerste) aanschaf van een e-sigaret? Je bent op deze website op het enige juiste adres! Wij bieden je naast al het nieuws, achtergronden en reviews over elektronische sigaretten ook actuele voordeeltjes, kortingscodes en coupons voor alle topmerken met vaak 10% en soms meer korting. Doe er je voordeel mee!

Goedkoop = duurkoop
Op internet kom je vele aanbiedingen tegen van allerlei merken e-sigaretten en natuurlijk is het dan heel verleidelijk te kiezen voor de allergoedkoopste aanbieder. Maar zoals zo vaak zal ook hier gelden dat goedkoop vaak duurkoop blijkt te zijn. Veel onduidelijke merken zijn namelijk afkomstig van fabrikanten uit China en de betrouwbaarheid is in dat geval op z’n zachts gezegd niet altijd even groot. Wil je zeker zijn van succes, kies dan altijd over één van de grote Amerikaanse of Europese merken. De e-roken producten daarvan staan voortdurend onder streng toezicht van gezondheidstoezichthouders en met de kwaliteit ervan is het dan ook eigenlijk altijd wel in orde.

Advies
Wil je weten hoe je het best de overstap maakt van het roken van tabak naar het dampen met de elektronische sigaret, bekijk dan ons artikel ‘Starten met dampen; welke e-sigaret moet je hebben?’ Daarin beschrijven we stap-voor-stap hoe ook jij een succesvolle damper wordt.

Maar waar je ook voor kiest, altijd geldt: een kwalitatieve goede e-sigaret mag dan iets meer kosten, je zult er ook meer en langer plezier van hebben. Enkele voordelen waar je op kunt rekenen als je een e-sigaret kiest van de grotere merken zijn:

Je bent zeker van betere garantievoorwaarden voor als er een keer iets niet in orde is;
Je kunt voor vragen en problemen terugvallen op een goede (online)service;
Alle onderdelen, zoals batterijen, filters, opladers, zijn van goede, betrouwbare kwaliteit;
De batterijen hebben een groter vermogen en gaan daardoor per oplaadbeurt langer mee;
De geleverde smaken zijn vaak voller en puurder en er is meer keuze in soort smaken;
De e-sigaretten produceren meer damp en leveren een echte zogenaamde throat-hit op.

Reviews & voordeel
Wil je voor je een keuze maakt meer informatie en een onafhankelijk oordeel, bekijk dan zeker ook onze reviews van diverse e-sigaret merken. Wij hebben inmiddels producten van onder andere VaporLinQ, Joyetech, ZenSations, KangerTech, Millers Juice, E-Zmoke, Green Smoke, Royal Orange, DanSmoke, Ballice en SmokeStik aan uitgebreide tests onderworpen en geven altijd een eerlijk oordeel over onze bevindingen.

Een actueel overzicht van alle reviews vind je altijd op onze Reviews-pagina.

Als klap op de vuurpijl valt er via onze site ook nog eens heel veel voordeel te halen bij de aanschaf van e-sigaretten. Wij hebben namelijk alle actuele voordeeltjes, kortingscodes en coupons van shops als Novus Fumus, Zwoofs, Slimroken, Rookwinkel, Dampers.nl, EBN Ferro en eSigaretonline en producten van onder andere Joyetech, Kanger, VaporLinQ, ZenSations, Innokin, JustFog, Eleaf, Aspire, Millers Juice, Liqua, V2 Cigs, SuperSmoker en E-Zmoke voor je verzameld. Je kunt daarbij denken aan kortingscodes en coupons voor 10%, 15% of zelfs 20% korting, gratis verzending van de producten en kwantum-voordeel.

Een overzicht van alle kortingen per merk vind je altijd op onze Shops met korting-pagina. Een aantal kortingen hebben we hieronder alvast voor je neergezet. Happy e-rook shopping!

Categorieën Voordeel