E-sigaret site Nederland

Kort nieuws: Cloud Chasen, kortingscodes en Lente-voordeel!

Kort nieuws: Cloud Chasen, kortingscodes en Lente-voordeel!

Nieuws

Door de Site-redactie
op maandag 30 mei 2016

Nieuws over de e-sigaret en elektronisch roken in mei 2016. Met deze maand onder andere: • BBC Horizon over e-sigaret • Joyetech eGrip II • Joyetech eVic VTwo en de eVic VTwo Mini • Gratis EasyPuff Kit • Nieuw bij Zwoofs • Cloud Chase bij Novus Fumus • Stoppen met behulp van de e-sigaret en ander e-sigaret- en damp-nieuws...

• BBC Horizon over e-sigaret
23 mei - Gisteravond op de BBC in het programma Horizon de documentaire 'E Cigarettes: Miracle or Menace?' over de voor- en nadelen van elektronisch roken. Michael Mosley onderzoekt het fenomeen naar aanleiding van de enorme stijging van het gebruik. Welke conclusies moeten er worden getrokken op basis van het meest recente wetenschappelijke onderzoek naar dampen? Zeer de moeite waard! (YouTube)

• Nieuw: Joyetech eGrip II
20 mei - Het heeft even geduurd, maar hij is er: de nieuwe eGrip. De Joyetech eGrip II bestaat uit een krachtige all-in-one body waarin een batterij van 2.100 mAh met een maximale output van 80W en een 2 ml e-liquid-tank zijn samengebracht. En zoals gebruikelijk bij Joyetech kan je er mee dampen in vele modi: VW, VT-Ni, VT-Ti, VT-SS316, Bypass en TCR (M1, M2 en M3). Vanaf dit moment verkrijgbaar bij webwinkel Novus Fumus, natuurlijk ook nu weer met onze exclusieve 10% kortingscode voor nog meer voordeel! (Novus Fumus)

• Joyetech eVic VTwo en de eVic VTwo Mini
17 mei - Joyetech voegt vandaag twee nieuwe devices aan het assortiment toe: de eVic VTwo en de eVic VTwo Mini! Beide geavanceerde e-sigaretten beschikken over upgradeable firmware en dual batterij-bescherming. Met de gloednieuwe firmware krijg je op het display de beschikking over een aanpasbare logo en een RTC (Real Time klok). Beide zijn te koop in verschillende kleuren. Eind vorige maand introduceerde het bedrijf al de eGo ONE V2 en de eGo ONE Mega V2. Binnenkort allemaal beschikbaar in de betere e-sigaret webwinkels! (Joyetech.com)

• Ziekenhuizen staan e-sigaret toe
14 mei - Twee Britse ziekenhuizen hebben hun verbod op het gebruik van e-sigaretten opgeheven. Dit naar aanleiding van onderzoeksresultaten waaruit blijkt hoeveel veiliger ze zijn dan tabaksigaretten. De National Health Service Trust, met twee ziekenhuizen in de stad Nottingham, herziet haar kijk op dampen op basis van het rapport van de Royal College of Physicians (RCP), waarin e-sigaretten als een veiliger alternatief voor roken uit naar voren komen. "Het is onze plicht onze patiënten en medewerkers te helpen bij het maken van gezonde keuzes in het leven en dus kunnen we de potentiële voordelen van elektronische sigaretten als een nicotine vervangende therapie niet negeren", aldus Dr Stephen Fowlie, medisch directeur van de Trust. (Allerlei)

• Gratis EasyPuff e-sigaret Kit
10 mei - Bij webwinkel Novus Fumus ontvang je bij aankoop van een 15- of 20-pack EasyPuff cartomizers de komende tijd een gratis EasyPuff e-sigaret Kit. Koop je 15 pakjes EasyPuff cartomizers dan ontvang een GRATIS Intro Kit ter waarde van € 14,95 bij je bestelling en koop je 20 pakjes EasyPuff cartomizers dan wordt een Starter Kit ter waarde van zelfs € 49,95 helemaal gratis meegeleverd! En natuurlijk kun je met gebruik van onze exclusieve 10% kortingscode nog meer voordeel bij aankoop van alle e-sigaret-producten binnenhalen! (Novus Fumus)

• Nieuw bij Zwoofs
4 mei - Ook op Zwoofs.nl is het inmiddels volop Lente en dus is er weer heel wat elektronische sigaret-nieuws te melden. Wat dacht je van de Kanger Toptank Evod Clearomizer, de Eleaf iStick 200 Watt TC, de Joyetech Cuboid Mini 80watt TC en de Kanger VOCC-T Coils? Allemaal nieuw in het assortiment en altijd voor de beste prijs met gratis verzending! (Zwoofs.nl)

• Cloud Chase bij Novus Fumus
3 mei - Bij webwinkel Novus Fumus kun je binnenkort terecht voor een aantal nieuwe merken e-liquid; rechtstreeks vanuit de Verenigde Staten en speciaal geschikt voor Cloud Chase op instelbare MOD- en Sub-Ohm e-sigaretten. Mad Alchemist, Craft Clouds, Craft Vapes en Ms. Pennyworth hebben elk een eigen VG/PG verhouding en de verschillende smaken zijn leverbaar met 0, 3, 6 of 12 mg nicotine. Deze exclusieve merken kosten € 6,35 per flesje van 10 ml, maar met onze 10% kortingscode van Novus Fumus ben je altijd voordeliger uit! (Novus Fumus)

• Stoppen met behulp van de e-sigaret
1 mei - De Britse Koninklijke Raad van Artsen weet het inmiddels zeker: als je wilt stoppen met roken, ben je het beste af met een e-sigaret. Volgens die vertegenwoordiging van de Britse ziekenhuisdokters heeft het gebruik van een elektronische sigaret ten opzichte van tabakroken nauwelijks nadelen en juist veel meer voordelen. Professor John Britton van de universiteit van Nottingham en verbonden aan het onderzoek zegt in een interview met de BBC: "De vele negatieve verhalen die de ronde doen over e-sigaretten zijn nooit bewezen. Elektronisch roken is sinds decennia het eerste, echt nieuwe middel om mensen van de gewone sigaretten af te helpen. Met behulp van de e-sigaret kan tot wel de helft van alle rokers stoppen. Martin van den Berg, hoogleraar toxicologie aan de Universiteit Utrecht, zegt daarover: "Als je dan toch een structurele roker bent, kun je beter gaan voor een e-sigaret. Die is ook niet gezond, maar in ieder geval minder ongezond. Bij reguliere sigaretten krijg je meer giftige stoffen binnen. Niet alleen nicotine, maar ook verschillende schadelijke en kankerverwekkend metalen en teerproducten." (Allerlei)

Kort nieuws, elektronisch roken, e-sigaret, dampen, Rookwinkel.nl, Zwoofs.nl, Novus Fumus

Snelle links
(advertenties)

Advertentie: De nieuwe V(apour)2 cigs
Advertentie: De eerste
Start hier met adverteren en bereik je doelgroep optimaal!

Meer NieuwsOverzicht