E-sigaret site Nederland

De starterkits van Green Smoke voor een goede start

De starterkits van Green Smoke voor een goede start

Starterkits

Door Irma Albers
op vrijdag 3 juli 2015

Ben je een nieuwe groene roker en op zoek naar een goed pakket om van start te gaan met elektronisch roken? Het populaire merk Green Smoke heeft voor de beginnende e-roker een aantal speciaal voor de starter samengestelde kits in de aanbieding. Deze bundels bevatten allemaal alles om direct van je elektronische sigaret te kunnen genieten: batterijen, opladers en natuurlijk cartomizers.LET OP!
Per 1 januari 2016 is de elektronische sigaret van Green Smoke helaas niet meer leverbaar in Europa. Gelukkig zijn er inmiddels verschillende uitstekende alternatieven beschikbaar.

» Bekijk Green Smoke alternatieven

Je kunt bij Green Smoke Europa kiezen uit twee echte starter-kits en er is in de vorm van de zogenoemde 'Love Birds'-kit tevens een bundel voor als je samen elektronisch wilt gaan roken. De Nederlandse distributeur Novus Fumus heeft nog een aantal eigen pakketten beschikbaar.

De voordelige e-sigaret bundels van Green Smoke in detail:

Green Smoke Starter kit
Alles wat je nodig hebt om direct van de Green Smoke elektronische sigaret te kunnen genieten. Deze basis-kit kost € 49,95 en bevat:

Novus Fumus Starter kit
Is identiek aan de Green Smoke Starter Kit, maar inclusief een kunststof etui om je e-sigaret in mee te nemen. Deze kit heeft een adviesprijs van € 59,95 en bevat:

Green Smoke Pro kit
Alles wat je nodig hebt om direct elektronisch te gaan roken plus een paar handige extra's. Deze Green Smoke kit (€ 84,95) bevat:

Novus Fumus Pro kit
Deze Green Smoke kit van Novus Fumus is identiek aan de Green Smoke Pro Kit, maar in plaats van een kunststof opbergdoosje ontvang je een fraaie lederen etui in het zwart, bruin of tan. Deze Pro kit heeft ook een prijs van € 84,95.

Green Smoke Love Birds kit
Alles dubbel van de Pro kit om samen te genieten van je e-sigaret, maar voor slechts één voordelige prijs van € 119,95. Deze uitgebreide kit bevat:

Novus Fumus Green Smoke Atlantic Starter Kit
Bij Novus Fumus kun je ook nog terecht voor een heel speciale startkit, de Green Smoke Atlantic Starter Kit. Hiermee kun je de standaard Green Smoke batterijen gebruiken in combinatie met de Atlantic Portal Mini Tank en op die manier heb je opeens een navulbare e-sigaret. Deze set kost € 83,30 en bevat:

Voordeel en korting!
Bijkomend voordeel bij het bestellen van een Green Smoke Starterkit is dat zowel Green Smoke Europa als Novus Fumus in dat geval geen verzendkosten rekenen. Dus, zit er (naast eventuele andere producten) een e-sigaret starterkit in je winkelmandje, dan worden de verzendkosten altijd automatisch op € 0,- gezet! En dat levert toch weer een heel aardige besparing op!

Bij zowel Green Smoke Europa als Novus Fumus kun je met onze exclusieve kortingscodes altijd profiteren van 10% korting op je hele bestelling. Klik hieronder op de desbetreffende banner voor alle informatie over dit voordeel!

Maak, een, goede, start, met, Green, Smoke, Starterkits

Snelle links
(advertenties)

Advertentie: De nieuwe V(apour)2 cigs
Advertentie: De eerste
Start hier met adverteren en bereik je doelgroep optimaal!