E-sigaret site Nederland

E-Zmoke introduceert de oplaadbare The Kit

E-Zmoke introduceert de oplaadbare The Kit

Starterkits

Door Wilco Reijnders
op donderdag 27 maart 2014

E-Zmoke heeft het assortiment uitgebreid. Naast de disposable wegwerp e-sigaret introduceert het merk nu ook een rechargeable oplaadbare e-sigaret. Onder de naam 'The Kit' levert E-Zmoke een pakket met daarin twee oplaadbare batterijen van 180 mAh, twee cartridges (normaal en menthol), een USB-lader, een 220 volt stekker, een autolader en een handleiding. Deze wordt aangeboden via de eigen webshop voor € 30,-.

Gebruik
De oplaadbare e-sigaret van E-zmoke is na het verwijderen van de verzegeling zeer makkelijk in gebruik. Door het oplaadsysteem en de krachtige batterij kunt je altijd genieten van de e-sigaret. De e-sigaret zal oplichten bij het inhaleren en zodra je merkt dat het lampje gaat knipperen, laadt je de sigaret weer simpel op. Binnen een uurtje is hij weer helemaal klaar voor gebruik!

De oplaadbare e-sigaret van E-Zmoke werkt met een speciale cartridges. Deze zijn verkrijgbaar in de E-Zmoke webshop voor €15,- per verpakking met daarin 10 cartridges. Dat staat gelijk aan 10 pakjes traditionele sigaretten of 10 wegwerp e-sigaretten. De cartridges zijn verkrijgbaar in verschillende smaken.

Inhoud
De inhoud van 'The Kit' nog even op een rijtje:

Webshop
Na een lancering bij flink wat verkooppunten verspreid door heel Nederland, waarbij men aangeeft nu al meer dan 200.000 e-sigaretten te hebben verkocht, heeft E-Zmoke op veler verzoek ook een webshop geopend. Al je e-sigaret benodigdheden kun je nu dus ook online bestellen bij E-zmoke! De verzending is er gratis en voor 17.00 besteld is de volgende dag al in huis!

Kijk voor alle actie en kortingen van e-Zmoke op onze E-zmoke-pagina!

Zmoke, introduceert, de, oplaadbare, 'The, Kit'

Snelle links
(advertenties)

Advertentie: De nieuwe V(apour)2 cigs
Advertentie: De eerste
Start hier met adverteren en bereik je doelgroep optimaal!