E-sigaret site Nederland

Ontvang je elektronische sigaret-bestellingen gratis thuis!

Ontvang je elektronische sigaret-bestellingen gratis thuis!

Voordeel!

Door Joris Weikamp
op maandag 8 februari 2016

Bij veel webwinkels waar je e-sigaret-producten kunt bestellen, betaal je verzendkosten voor het thuis afleveren van de goederen. Meestal is dat niet veel, maar waarom zou je betalen als het ook gratis kan! Hieronder vind je een overzicht van een aantal populaire shops waar de verzending gratis is. Bij sommige is het verzenden altijd kosteloos, bij andere is dat aan voorwaarden verbonden of is de aanbieding tijdelijk.

Je kent het wel: heb je een voordelige bestelling in een webshop gedaan en blijkt bij het afrekenen dat je nog extra moet betalen voor het versturen van je artikelen. En dat is dan geen leuke verrassing natuurlijk! Gelukkig zijn er tegenwoordig meer en meer online winkels die de verzendkosten voor hun rekening nemen en dus 'gratis' versturen. Gratis wel tussen aanhalingstekens, want we weten natuurlijk ook best dat die kosten ergens moeten worden terugverdiend en dus zal dat in de meeste gevallen in de prijs van de te kopen producten zijn verwerkt. Maar je weet dan in ieder geval wel direct waar je aan toe bent.

Gratis versturen geldt meestal alleen voor de standaard, meest eenvoudige manier van verzenden. Denk daarbij dan aan pakketjes die bijvoorbeeld door PostNL gewoon door de brievenbus kunnen worden afgeleverd. Wil je iets speciaals, bijvoorbeeld invloed op de bezorgtijd of -dag of betalen onder rembours (je betaalt dan bij ontvangst van een product), dan wordt vaak wel een extra bedrag in rekening gebracht.

Voordeel
Op deze website hebben we de beste kortingscodes en vouchers van de populairste webwinkels met elektronische sigaret-producten. Als je doorklikt op één van onderstaande aanbiedingen, lees je direct alle details over het voordeel dat er vaak te halen is met betrekking tot de verzendkosten:

Korting SuperSmokerClub
Gratis
Verzending
Gratis verzending vanaf 20,-
Direct beschikbaar
Korting Zwoofs
Gratis
Verzending
Gratis verzending
Direct beschikbaar
Korting EBN Ferro
Gratis
Verzending
Gratis verzending
Direct beschikbaar
Korting eSigaretonline.nl
Gratis
Verzending
Gratis verzending vanaf 15,-
Direct beschikbaar

e-sigaret, bestellingen, gratis, verzendkosten

Snelle links
(advertenties)

Advertentie: De nieuwe V(apour)2 cigs
Advertentie: De eerste
Start hier met adverteren en bereik je doelgroep optimaal!