E-sigaret site Nederland

Millers Juice; premium e-liquid van Hollandse bodem

Millers Juice; premium e-liquid van Hollandse bodem

Uitgelicht

Door Sandra de Wijs
op vrijdag 6 november 2015

Het aantal merken en varianten e-liquid voor je elektronische sigaret is enorm groot. Maar er zijn er maar heel weinig van 100% Nederlandse bodem. De vloeistoffen van Millers Juice zijn dat in ieder geval wel en daar is het bedrijf ook trots op. Made in Holland...!

Millers Juice is gevestigd in het Noord-Brabantse Oosterhout en een nog redelijk nieuw merk vloeistof voor je e-sigaret. Het is, in samenwerking met een aantal e-sigaret gerelateerde bedrijven in Nederland, in 2014 in de markt gezet. En zoals gezegd is alles er op gericht de producten 100% van Nederlandse bodem te laten zijn. Dat houdt in dat men uitsluitend werkt met uit ons eigen land afkomstige ingrediënten van - naar eigen zeggen - gegarandeerd de allerhoogste kwaliteit en geproduceerd in een eigen ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerde fabriek.

Millers heeft twee e-liquid-lijnen in het assortiment: de Goldline en de Silverline.

Millers Juice Goldline
In de Goldline wordt gebruik gemaakt van zeer fantasievolle namen. Wat dacht je van tabaksmaken als Best Bam Buddhapest, El Tabaco Fuego, Thousand & One Nights, Three Strikes Out, The Apple of Eden en Urban Bourbon Tobacco? En dan zijn er ook nog Caribbean Rum Sauce, Cherry me Up, Have Anise Day, Lazy Latte Afternoon, Orange Brandy Bastard, Peachy Coconut Dream, Sha-la-lemon en Shamrock's Whiskey Cream. Het mag duidelijk zijn: aan creativiteit geen gebrek daar bij Millers...

De Goldline is verkrijgbaar in twee varianten:

Aan beide wordt afhankelijk van de smaak 3 tot 5% smaakstoffen toegevoegd op basis van ethyl alcohol. Je kunt daarbij kiezen voor de nicotine-gehaltes Zero (0 mg, nicotinevrij), Low (6 mg), Medium (12 mg) en High (18 mg). De Goldlijn wordt verkocht in flesjes met 10 milliliter voor € 5,99 per stuk.

Millers Juice Silverline
Ook de Silverline liquids zijn 100% Nederlands, maar de naamgeving is hier een stuk behoudener. Je kunt kiezen uit 11 tabaksmaken (Desert, RY4, Shag, Sigaar, Tabak, Tobacco-nr-1, Turkish-Blend, UK Menthol, UK Regular, USA Menthol en USA Regular), 13 fruitsmaken (Aardbei, Ananas, Appel, Banaan, Framboos, Fruitmix, Groene-Appel, Kersen, Kiwi, Kokos, Limonade, Red-Candy en Watermeloen) en nog 12 overige smaken (Cappuccino, Caramel, Chocolade, Cola, Cola-Kers, Drop, Energy, Koffie, Menthol, Mint, Pepermunt en Vanille).

De Silverline is opgebouwd uit 65% PG, 30% VG en 5% smaakstoffen. Ook hierbij kun je qua nicotine kiezen voor Zero, Low, Medium of High. De 10 ml Silverline-flesjes kosten echter slechts € 2,99 per stuk.

De redactie van deze website heeft eerder ook een complete review gepubliceerd van verschillende Millers-smaken, zowel uit de Goldline als de Silverline. Je vindt de uitgebreide review hier:

'Review Millers Juice; e-liquid made in Holland'

Millers, e-liquid, juice, e-vloeistof, e-sigaret

Snelle links
(advertenties)

Advertentie: De nieuwe V(apour)2 cigs
Advertentie: De eerste
Start hier met adverteren en bereik je doelgroep optimaal!