E-sigaret site Nederland

Cadeau-tips: elektronische sigaretten voor onder de boom

Cadeau-tips: elektronische sigaretten voor onder de boom

Voordeel!

Door Irma Albers
op donderdag 10 december 2015

We zitten er weer midden in: de feestelijke maand december. Met Sinterklaas nog maar net achter de rug, kijken we al weer vooruit naar dat volgende grote feest: Kerst! En voor wie nog op zoek is naar een leuk geschenk voor onder de boom; wellicht is een e-sigaret een goed idee? We hebben hieronder wat aardige mogelijkheden op een rijtje gezet. Voor jezelf of voor iemand die je ook wel een gezonder leven toewenst.

Starterpakketten
De nieuwe e-roker doet er goed aan te beginnen met de aanschaf van een starterspakket. Die zijn er in alle soorten en maten en zeker ook in verschillende prijsklassen, maar als je goed zoekt kun je bij de meeste merken wel terecht voor een heel aardig setje dat helemaal niet zo duur hoeft te zijn. Perfect om uit te proberen of de e-sigaret ook iets voor jou is en of het specifieke merk bevalt.

Wij hebben vier van zulke sets met een bescheiden prijsje geselecteerd:
 

Green Smoke e-sigaret Intro Kit - € 17,96
De e-sigaret Intro Kit van Green Smoke bevat alles om direct aan het e-roken te gaan. Je ontvangt een oplaadbare batterij, een USB-oplader en twee FlavorMax cartomizers in de smaken Absolute Tobacco (1,8% nicotine), Red Label (2,4%) of Menthol Ice (1,8%). De kit kost bij Novus Fumus € 19,95 maar met onze excusieve kortingscode betaal je € 17,96.

» Koop Green Smoke Intro Kit...

 

ZenSations Starterset - € 16,15
Voor de ZenSations starterset, een etui inclusief batterij, een refill, vier mondstukjes en een USB-oplader betaal je normaal € 17,95. Met onze kortingscode is dat echter slechts € 16,15.

» Koop ZenSations Starterset

 

• VaporLinQ Cig a LinQ Cartridge - € 19,95
Bij het gloednieuwe VaporLinQ kun je terecht voor een complete set voor de beginnende e-roker in de vorm van Cig a LinQ Cartridge, een echt ‘beginners’ product voor de huidige roker die wil overstappen op dampen. In de verpakking vind je een krachtige 265 mAh herlaadbare batterij, twee cartridges met elk 0,85 ml e-liquid in naar keuze de smaken Famous Red Tobacco (0 mg nicotine) of Pure Menthol (0 mg) en een mini-USB-lader. De set kost € 19,95 en koop je dit Kerstgeschenk bij de webshop SlimRoken.nl, dan is de verzending gratis. Je kunt er tevens achteraf betalen met AfterPay!

» Koop VaporLinQ Cig a LinQ Cartridge...

 

SuperSmoker Mini Set- € 22.50
Wil je aan het elektronisch roken met de moeder aller e-sigaretten, dan kom je terecht bij SuperSmoker. SuperSmokerClub heeft een zogenoemde Mini Set in het assortiment met een SuperSmoker oplaadbare batterij, een losse cartomizer en een USB-oplader. Je betaalt daarvoor € 22,50.

» Koop SuperSmoker Mini Set

Korting
Welke van de cadeaus je ook kiest, wij zijn er zeker van dat je veel plezier zult beleven aan c.q. geven met bovenstaande selectie elektronische sigaretten. En ben je op zoek naar nog meer kortingscodes, voordeeltjes en aanbiedingen, bekijk dan ons nog dagelijks groeiende overzicht van alle merken en shops met korting voor de e-sigaret: 'Shops met korting!' E-rook ze!

 

e-sigaret, cadeaus, Sint, Kerst, dampen

Snelle links
(advertenties)

Advertentie: De nieuwe V(apour)2 cigs
Advertentie: De eerste
Start hier met adverteren en bereik je doelgroep optimaal!