E-sigaret site Nederland

Review Millers Juice; e-liquid made in Holland Beoordeeld door Nick van Leeuwen op . Vorige maand publiceerden wij al een kennismakingsartikel over Miller Juice. En nu is het, zoals daarin al aangekondigd, tijd voor een heuse test van de verschi... Ik weet het heus wel: over smaak valt niet te twisten. Maar ik weet bijna zeker dat heel veel dampers de e-liquids van Millers Juice zullen kunnen waarderen. Bij dit 100% Nederlandse product is namelijk vrijwel iedere smaak een schot in de roos. Oh zeker, smaken als Cola-Kers, Red-Candy en Limonade zijn aan mij persoonlijk gewoon niet echt besteed, maar daar staat tegenover dat vooral de tabaksmaken werkelijk van topkwaliteit zijn. Wat opvalt, zowel in de Gold- als de Silverline, is de pure, intense en totaal niet chemische smaak en het uitstekende dampvolume bij alle liquids die we hebben getest. De e-vloeistoffen in de Millers Juice Goldline zijn behoorlijk aan de prijs. Zeker als er één je All-Day-Vape zou worden, is € 5,95 voor 10 ml e-liquid toch een forse aanslag op je portemonnee. En dat is erg jammer, want de smaken die ik in het kader van deze review heb geproefd zijn in één woord geweldig. Misschien kun je voor je dagelijkse behoefte dan beter kiezen voor de Silverline. Ook daarbinnen vind je uitstekende e-liquids, die met € 2,95 per 10 ml toch een stuk vriendelijker geprijsd zijn. En dan voor erbij natuurlijk nog een paar toppers uit de Goldline... ;-) Beoordeling: 4,5
Review Millers Juice; e-liquid made in Holland

Review Millers Juice; e-liquid made in Holland

E-liquid

Door Nick van Leeuwen
op donderdag 18 december 2014

Vorige maand publiceerden wij al een kennismakingsartikel over Miller Juice. En nu is het, zoals daarin al aangekondigd, tijd voor een heuse test van de verschillende smaken in het assortiment van dit nieuwe premium merk e-liquids van Hollandse bodem voor je e-sigaret. Millers was zo vriendelijk de redactie tien varianten van hun e-liquid ter test toe te sturen; drie uit de Goldline en zeven uit de Silverline. Aan de slag dus...

Nog even resumerend: Millers Juice is een nog zeer nieuw merk vloeistof voor je e-sigaret dat begin augustus in de markt is gezet. Bij het ontwikkelen en produceren van de e-liquids maakt men uitsluitend gebruik van ingrediënten uit ons eigen land en de producten worden gefabriceerd in een eigen ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerde fabriek. Daar wordt iedere batch voor deze richting consument gaat, ook nog gecontroleerd door het laboratorium. Dit alles moet zorgen voor een 100% van Nederlandse bodem afkomstige liquid van de hoogste kwaliteit.

Millers Juice Goldline
Millers heeft twee productlijnen waarvan de Goldline de premium e-liquids bevat. Deze is naar keuze verkrijgbaar in twee varianten: één op basis van ongeveer 50% Propyleenglycol (PG) en 50% Vegetable Glycerine (VG) en één die is samengesteld op basis van bijna 100% VG. Aan beide Goldline-varianten worden smaakstoffen op ethyl alcohol-basis toegevoegd. De e-vloeistoffen zijn verkrijgbaar met de nicotine-gehaltes Zero (0 mg, nicotinevrij), Low (6 mg), Medium (12 mg) en High (18 mg). De Millers Goldline e-liquid wordt verkocht in flesjes met 10 milliliter en is flink aan de prijs: je betaalt net geen € 6,- per flesje.

Op het moment dat we deze review schrijven kun je in de Millers Goldline kiezen uit 14 verschillende smaken e-liquids, alle met fantasievolle namen. Er zijn zes tabaksmaken (Best Bam Buddhapest, El Tabaco Fuego, Thousand & One Nights, Three Strikes Out, The Apple of Eden en Urban Bourbon Tobacco) en nog eens acht overige smaken (Caribbean Rum Sauce, Cherry me Up, Have Anise Day, Lazy Latte Afternoon, Orange Brandy Bastard, Peachy Coconut Dream, Sha-la-lemon en Shamrock's Whiskey Cream).

Wij ontvingen van Millers Juice drie Goldline-flesjes met elk 6 mg nicotine en een PG/VG-verhouding van 50/50. Onze testervaringen:

Millers Juice Silverline
De tweede e-liquidlijn voor je e-sigaret van Millers is de Silverline. Ook deze is 100% Nederlands, maar een 10 ml flesje kost slechts € 2,95 en is daarmee dus heel wat vriendelijker geprijst dan de Goldline. De Millers Silverline is samengesteld op basis van 65% PG, 30% VG waaraan 5% PG-smaakstoffen is toegevoegd. Ook hierbij kun je qua nicotine kiezen voor Zero (0 mg), Low (6 mg), Medium (12 mg) en High (18 mg).

Je hebt binnen de Silverline de keuze uit 35 smaken: 11 tabaksmaken (Desert, RY4, Shag, Sigaar, Tabak, Tobacco-nr-1, Turkish-Blend, UK Menthol, UK Regular, USA Menthol en USA Regular), 12 fruitsmaken (Aardbei, Ananas, Appel, Banaan, Framboos, Fruitmix, Groene-Appel, Kersen, Kokos, Limonade, Red-Candy en Watermeloen) en 12 overige smaken (Cappuccino, Caramel, Chocolade, Cola, Cola-Kers, Drop, Energy, Koffie, Menthol, Mint, Pepermunt en Vanille).

Wij ontvingen van Millers Juice zeven verschillende Silverline-flesjes, elk met 6 mg nicotine. Onze testervaringen lees je hieronder:

CONCLUSIE

Ik weet het heus wel: over smaak valt niet te twisten. Maar ik weet bijna zeker dat heel veel dampers de e-liquids van Millers Juice zullen kunnen waarderen. Bij dit 100% Nederlandse product is namelijk vrijwel iedere smaak een schot in de roos. Oh zeker, smaken als Cola-Kers, Red-Candy en Limonade zijn aan mij persoonlijk gewoon niet echt besteed, maar daar staat tegenover dat vooral de tabaksmaken werkelijk van topkwaliteit zijn. Wat opvalt, zowel in de Gold- als de Silverline, is de pure, intense en totaal niet chemische smaak en het uitstekende dampvolume bij alle liquids die we hebben getest.

De e-vloeistoffen in de Millers Juice Goldline zijn behoorlijk aan de prijs. Zeker als er één je All-Day-Vape zou worden, is € 5,95 voor 10 ml e-liquid toch een forse aanslag op je portemonnee. En dat is erg jammer, want de smaken die ik in het kader van deze review heb geproefd zijn in één woord geweldig. Misschien kun je voor je dagelijkse behoefte dan beter kiezen voor de Silverline. Ook daarbinnen vind je uitstekende e-liquids, die met € 2,95 per 10 ml toch een stuk vriendelijker geprijsd zijn. En dan voor erbij natuurlijk nog een paar toppers uit de Goldline... ;-)

Volle, intense, pure smaken; Damp-volume; Prijs Millers Juice Silverline

Prijs Millers Juice Goldline

Review, Millers, Juice, liquid, made, in, Holland

Snelle links
(advertenties)

Advertentie: De nieuwe V(apour)2 cigs
Advertentie: De eerste
Start hier met adverteren en bereik je doelgroep optimaal!