E-sigaret site Nederland

Populair: Joyetech eRoll-C & Joyetech eGrip

Populair: Joyetech eRoll-C & Joyetech eGrip

Starterkits

Door Nick van Leeuwen
op woensdag 10 december 2014

Met de recente review van de KangerTech EMOW Startset hebben we het blikveld van deze website in één klap flink verruimd. Naast A-sigaret look-a-likes richten wij ons vanaf nu ook op de meer geavanceerde e-sigaretten voor de gevorderde damper. Vandaag stellen we graag twee populaire producten van dezelfde fabrikant voor; maak hieronder kennis met de Joyetech eGrip, maar nu eerst de Joyetech eRoll-C.

Joyetech eRoll-C
De Joyetech eRoll-C, in 2014 de opvolger van de al behoorlijk populaire Joyetech eRoll (zonder C dus), is een echt overgangs-apparaat tussen e-sigaretten die qua grootte en vorm erg lijken op traditionele tabaksigaretten en de grote jongens met enorme batterijen en clearomizers. De eRoll heeft met z'n kleine en slanke formaat (8 mm doorsnede; 93 mm lengte) namelijk veel weg van een analoge sigaret, maar ligt qua werking dichter bij de tweede groep.

Deze Joyetech wordt geleverd met een zogenoemde Portable Charging Case. Dit is een chique, wat op een iPhone lijkend opbergdoosje en 1.000 mAh accu in één waar je de eRoll in kunt vervoeren en direct ook opladen. De e-vloeistof gaat in een kleine tankje dat direct ook het mondstuk van de e-sigaret vormt en dat beschikt over een kijkvenstertje om te zien hoeveel e-liquid er nog in zit. De atomizer in deze e-sigaret dient na verloop van tijd vervangen te worden. Daartoe kun je deze verdampers los aanschaffen en deze zijn identiek aan die in Joyetech eGo-C en eCab.

Wie een startset van de Joyetech eRoll-C aanschaft ontvangt daarin:

De startset van de Joyetech eRoll-C is voor een bedrag van € 59,95 onder andere verkrijgbaar bij de e-sigaret-webshop Slimroken.nl.

Joyetech eGrip
De tweede Joyetech die we hier bekijken is de eGrip, een bijzondere e-sigaret die meer wegheeft van een flinke gasaansteker dan van een elektronische sigaret. Het handzame apparaat is voorzien van een nieuw ontwikkelde eGrip CS atomizer (verdamper) van 1,5 ohm welke is te vervangen door deze met het meegeleverde sleuteltje aan de onderkant van de eGrip los te draaien. De ingebouwde e-liquid tank heeft een capaciteit voor 3,6 ml vloeistof. Het vullen gebeurt door een opening aan de zijkant van de eGrip die met het klepje is te ontsluiten.

De batterij heeft een ruime capaciteit van 1.500 mAh en het vermogen is traploos instelbaar van 8 tot 20 Watt. De nog resterende capaciteit is handig af te lezen aan de hand van een LED-lampje; deze knippert langzaam als de batterij vol is en zal sneller gaan knipperen naar mate de batterij verder leeg raakt.

De Joyetech eGrip beschikt over de mogelijkheid de hoeveelheid lucht die meekomt bij het nemen van een trekje helemaal af te stemmen op je persoonlijke voorkeur. Draai daarvoor het schroefje aan de onderkant van deze e-sigaret open voor veel lucht en dicht voor minder lucht.

Wie een startset van de Joyetech eGrip aanschaft ontvangt daarin:

De Joyetech eGrip startset is voor € 64,95 onder andere verkrijgbaar bij de webshop Slimroken.nl.

Inmiddels hebben we op deze website een uitgebreide praktijktest van de eGrip e-sigaret van Joyetech gepubliceerd. Deze review vind je hier:

• Review Joyetech eGrip; de alles-in-één Box Mod e-sigaret

 

Populair, Joyetech, eGrip, eRoll C, e-sigaret, clearomizer

Snelle links
(advertenties)

Advertentie: De nieuwe V(apour)2 cigs
Advertentie: De eerste
Start hier met adverteren en bereik je doelgroep optimaal!