E-sigaret site Nederland

SuperSmokerClub introduceert de SuperSmoker Ultimo 2015

SuperSmokerClub introduceert de SuperSmoker Ultimo 2015

Allerlei

Door Wilco Reijnders
op vrijdag 16 januari 2015

SuperSmokerClub is het nog nieuwe jaar waarschijnlijk met flink wat goede voornemens begonnen. Zoals het introduceren van een volledig nieuw product. Gisteren kondigde men de SuperSmoker Ultimo 2015 aan, een nieuwe eGo-variant met volgens SuperSmokerClub de ultieme smaaksensatie en een toch wel heel bijzondere noviteit.

Lekvrij navullen
In de basis is de nieuwe Ultimo eigenlijk een redelijk normale eGo e-sigaret met een mondstukje, een batterij en een clearomizer. Maar met dat laatste onderdeel is wel iets bijzonders aan de hand. Want is deze eenmaal leeg en dus het bijvullen met nieuwe e-liquid noodzakelijk, dan komt een unieke en gepatenteerde oplossing om de hoek kijken. Je kunt op deze Ultimo namelijk gewoon een compleet, standaard flesje SuperSmoker e-liquid schroeven dat vervolgens dienst doet als vloeistof-tank. Wat een idee!

Voordeel van dit alles is dat het bijvullen van je e-sigaret in principe zonder geknoei gaat. Al is het natuurlijk nog wel even afwachten hoe één en ander in de praktijk precies in z'n werk gaat en hoe lekvrij de afsluiting op langere termijn is.

Doorontwikkeld
SuperSmokerClub geeft zelf aan dat men ook op andere onderdelen de e-sigaret heeft doorontwikkeld. Zo zou er in vergelijking met de 'oude' eGO nu gebruik worden gemaakt van een nieuwe atomizer en een krachtiger batterij waarvan het vermogen op dit moment nog onvermeld blijft. Dit alles zou moeten zorgen voor het beter, sneller en warmer verdampen van de e-liquid voor een optimale smaak.

De SuperSmoker Ultimo is voor € 24,95 te koop in de webshop van SuperSmokerClub. Je ontvangt daarvoor de complete e-sigaret en een gratis flesje e-liquid in een smaak en nicotine-gehalte naar keuze. Bij de Ultimo rekent men geen verzendkosten en deze nieuwste SuperSmoker wordt dus tevens gratis thuisbezorgd.

Ultimo
De naam Ultimo is overigens niet nieuw. SuperSmoker gebruikte deze ook al in de beginjaren van de elektronische sigaret. Vandaar waarschijnlijk ook dat men om misverstanden te voorkomen er hier en daar het jaartal 2015 achter plakt...

Belangrijke vraag bij de Ultimo is nog wel hoe deze wordt aangemerkt binnen de aangescherpte Warenwet die per 1 februari in Nederland van kracht wordt. Immers, met een opgeschroefd flesje e-liquid is dit volgens ons gewoon een e-sigaret met een tank-inhoud van 10 ml en dat is ruim boven het maximum van 2 ml zoals dat vanaf volgende maand wettelijk voorgeschreven is. We gaan het zien...

Korting en voordeel
Ben je op zoek naar de beste aanbiedingen voor je SuperSmoker e-sigaret, bekijk dan regelmatig onze SuperSmokerClub Kortings-pagina. Je vindt daar altijd alle actuele voordeeltjes, kortingscodes en coupons van SuperSmokerClub, waaronder nu ook onze exclusieve code voor 10% korting op al je bestellingen. Deze is niet onbeperkt geldig. dus wacht niet te lang met bestellen...

SuperSmokerClub, introduceert, de, SuperSmoker, Ultimo, 2015

Snelle links
(advertenties)

Advertentie: De nieuwe V(apour)2 cigs
Advertentie: De eerste
Start hier met adverteren en bereik je doelgroep optimaal!