E-sigaret site Nederland

Elektronisch roken op z'n Engels met de JAC Vapour V1P+ Pro Kit

Elektronisch roken op z'n Engels met de JAC Vapour V1P+ Pro Kit

Starterkits

Door Nick van Leeuwen
op maandag 8 juni 2015

Elektronisch roken wordt steeds populairder en dus zien we meer en meer partijen die dit alternatief voor het roken van tabak aanbieden. En daarbij worden we online natuurlijk niet beperkt tot shops binnen de landsgrenzen. Kopen in bijvoorbeeld Engeland is immers net zo makkelijk als bestellen in Nederland. In dit artikel bekijken we zo’n buitenlandse webshop voor al je e-sigaret-benodigdheden.

De desbetreffende elektronisch roken shop, JAC Vapour, is een van oorsprong Engels bedrijf dat is gestart in 2010. En JAC Vapour is niet zo maar een shopje dat door een paar enthousiaste dampers wordt gerund. Nee, het is een volwaardig bedrijf met tientallen werknemers dat dus al weer bijna vijf jaar ervaring heeft in de ontwikkeling, productie en de online verkoop van elektronische sigaretten. 

Eigen producten
Het eerste deel van de bedrijfsnaam JAC Vapour, dat wordt uitgesproken als de Engelse naam Jack, is overigens gebaseerd op de eerste letters van 'Just Like A Cigarette' (Net als een sigaret), waarbij men de letter L bij de start van het bedrijf al heeft laten vallen om het makkelijker uitspreekbare te maken. Het tweede deel  (Vapour) is het Engelse woord voor 'Damp'.

Wat direct opvalt in de shop is dat JAC Vapour geen artikelen verkoopt van bekende merken als bijvoorbeeld Joyetech of KangerTech, maar alleen producten van eigen merk. Dat geldt zowel voor de hardware als de e-liquids, die men dus ook zelf ontwikkelt en produceert. De vloeistoffen voor de e-sigaret zijn ondergebracht in drie groepen (Standaard, UK made en Clear Steam Vapourless)  en worden verkocht vanaf € 5,90 in flesjes van 10, 20 of 30 ml in tientallen smaken en met naar keuze nicotine-gehaltes van 0, 6, 12, 18 of 24 mg.

Sample
Om een beetje een indruk te kunnen krijgen van de kwaliteit van de producten, hebben we een sample aangevraagd van één van de starter kits. We ontvingen daarop binnen een paar dagen de JAC Vapour V1P+ PCC Kit Pro met twee extra pakjes cartomizers (Tobacco en Menthol) met in elk vijf navullingen. Deze kit kost € 67,81 (plus eventuele verzendkosten) en bestaat standaard uit:

Deze kit bevat dus alles om direct aan het e-roken te slaan en de kwaliteit is uitstekend. De oplaad-case ziet er chique uit en is handig in gebruik en de rook-ervaring met de e-sigaretten is prima. Wel constateren we een klein beetje valse lucht bij het aanzuigen, maar daar wen je snel aan. De meegeleverde batterijen (180 mAh) gaan behoorlijk lang mee en de hoeveelheid damp die wordt geproduceerd is ruim voldoende. Leuk is dat de standaard blauwe Led-tip van de batterij kan worden vervangen door de meegeleverde gele. Ook de standaard transparant dopjes op de cartomizers door, ook meegeleverde, gekleurde varianten. Handig om bijvoorbeeld per smaak een andere kleurtje te gebruiken. 

Smaken
De smaken die we bij deze kit kregen meegeleverd zijn over het algemeen heel behoorlijk. De Tobacco is mooi vol met een klein zoetje en de Menthol is echt lekker fris. In de kit zit tevens een Mixed Pack met daarin vijf cartomizers in verschillende smaken. Twee daarvan kennen we al, de Tobacco en de Menthol. De andere zijn de Cherry (kers; heel in de verte iets wat op kers doet denken, maar overtuigend is het niet), de Vanilla (vanille; heeft wel een vleugje van vanille, maar dat is niet bijzonder uitgesproken. Toch zeker wel smakelijk met romige accenten) en de Tobacco Virgin (meer rooksmaak dan de gewone Tobacco, maar heeft wel ook flink zoet accent).

Erg handig is dat de cartomizers als ze eenmaal leeg zijn gedampt eenvoudig kunnen worden nagevuld met iedere e-liquid die je maar wenst. Zo kun je iedere navulling langer gebruiken en dat scheelt vanzelfsprekend behoorlijk in de portemonnee!

Kortingscode
Via onze website kun je nu profiteren van 15% korting op je gehele elektronische sigaret bestelling bij JAC Vapour! Klik op onderstaande banner om de website te openen en de kortingscode direct zichtbaar te maken...

Korting JAC Vapour
5%
Korting
5% kortingscode
Direct beschikbaar
Korting JAC Vapour
Gratis
Verzending
Gratis verzending vanaf 80,-
Direct beschikbaar

Review, JAC, Vapour, V1P, Duits, roken

Snelle links
(advertenties)

Advertentie: De nieuwe V(apour)2 cigs
Advertentie: De eerste
Start hier met adverteren en bereik je doelgroep optimaal!