E-sigaret site Nederland

Voordeel bij Novus Fumus:  ZenSations refills multipacks!

Voordeel bij Novus Fumus: ZenSations refills multipacks!

Voordeel!

Door Joris Weikamp
op vrijdag 18 september 2015

E-sigaret shop Novus Fumus heeft weer een nieuw merk in het assortiment opgenomen: de ZenSations e-sigaret. En de webwinkel pakt direct ook flink uit met de ZenSations refills Multipacks. Daarbij koop je in één keer een grotere voorraad refills en profiteert dan direct van kortingen die oplopen tot wel 20%! En Novus Fumus heeft alle smaken met alle nicotine-gehaltes ruim op voorraad.

ZenSations
De elektronische sigaret van ZenSations is nu al weer bijna een jaar op de markt en mag zich verheugen in een nog altijd groeiende populariteit. En dat dat niet zonder reden is, mochten we in november van vorig jaar zelf ervaren tijdens een uitgebreide test van deze bijzondere elektronische sigaret. In de conclusie schreven we toentertijd:

"ZenSations zet met hun elektronische sigaret een compleet nieuw en volledig uniek concept in de markt van het e-roken. En over de werking er van hebben we tijdens de testperiode helemaal niets te klagen gehad. Wel zorgt deze oplossing voor een redelijk grote en zware e-sigaret. Maar je krijgt daar wel een prima batterijcapaciteit en lang meegaande cartomizers met een heel prettig mondstukje voor terug. En dat alles voor prima prijzen."

De complete review van de ZenSations e-sigaret vind je hier: 'Review ZenSations; sensatie in e-sigaret land?'.

Refills
Standaard worden de ZenSations refills geleverd in een verpakking met daarin twee refills en vier extra mondstukjes. Novus Fumus verkoop de refills op dit moment standaard per twee verpakkingen (2 Pack) met dus in totaal vier refills en acht extra mondstukjes. Je betaalt daarvoor € 13,90 wat dus € 3,48 per cartomizer betekent. LET OP: met onze exclusieve kortingscode krijg je op deze 2 packs altijd 10% korting én wordt je bestelling gratis verzonden!

Maar dan kan nu een stuk voordeliger! Want Novus Fumus geeft je flinke korting als je meer refills tegelijk besteld. En daarbij kan je voordeel enorm oplopen! Novus Fumus biedt namelijk de volgende Multi Pack-aanbiedingen, waarbij je de gewenste smaken helemaal zelf kan kiezen:

10 Pack
Tien verpakkingen met elk twee refills in je smaak naar keuze. In totaal ontvang je bij deze aanbieding dus 20 ZenSations refills en dat voor slechts € 62,55. Dat is 10% korting en per refill betaal je nog maar € 3,13.
» 10 Pack bestellen

20 Pack
Twintig verpakkingen met elk twee refills in de gewenste smaak. Alles bij elkaar gaat het dus 40 refills en dat voor slechts € 118,15. Dat is een korting van 15%; per ZenSations refill betaal je nog maar € 2,95.
» 20 Pack bestellen

40 Pack
Veertig verpakkingen met elk twee stuks refills. Alles bij elkaar ontvang je 80 ZenSations refills voor een bedrag van € 222,40. Dat betekent een megakorting van 20% korting waardoor je per refill nog maar € 2,78 betaalt!
» 40 Pack bestellen

Je kunt bij de navulling of refills zoals ZenSations het noemt kiezen uit zeven verschillende smaken met verschillende percentage nicotine:

• Tabak (16,5 mg nicotine per ml, 10,1 mg of 0 mg);
• Menthol (13,7 mg of 0 mg);
• Vanille (8,2 mg);
• Koffie (8,2 mg);
• Appel (8,2 mg);
• Energie (8,2 mg);
• Tropisch fruit (0 mg).

LET OP: met onze exclusieve kortingscode worden ook de ZenSations Multipacks bij Novus Fumus gratis verzonden!

ZenSations Start Sets
Naast de refills kun je bij Novus Fumus ook terecht voor de start set van ZenSations. Deze is beschikbaar voor € 17,95 en je kunt daarbij kiezen voor een lichtgrijze, een blauwe of een donkergrijze uitvoering. Je ontvangt dan 1x 350mAh Li-ion batterij, 1x Tabak 16,5 mg nicotine refill, 2x extra mondstukje en 1x USB oplader en dit alles is verpakt in een stevige, luxe etui.

LET OP: tijdelijk krijg je bij Novus Fumus bij aanschaf van een ZenSations Start kit een tweede refill cartomizer in een willekeurige smaak (Appel, Menthol, Koffie, Vanille of Tropical Fruit) helemaal gratis meegeleverd. En natuurlijk hebben we ook hierbij weer flink wat voordeel voor je geregeld: altijd 10% korting op je ZenSations-bestelling bij Novus Fumus!

Klik op de banner hiernaast voor alle kortingscodes en voordeel op je ZenSations e-sigaret!

Voordeel, Novus Fumus, multi packs, refills, Zensations, e-sigaret

Snelle links
(advertenties)

Advertentie: De nieuwe V(apour)2 cigs
Advertentie: De eerste
Start hier met adverteren en bereik je doelgroep optimaal!