E-sigaret site Nederland

Kort nieuws: VaporLinQ, ZenSations Angel en SuperVaper

Kort nieuws: VaporLinQ, ZenSations Angel en SuperVaper

Nieuws

Door de Site-redactie
op maandag 30 november 2015

Nieuws over de e-sigaret en elektronisch roken in november 2015:

• VaporLinQ op voorraad
30 november - Met een kleine vertraging zijn vanaf vandaag alle e-sigaret en e-liquid producten van VaporLinQ beschikbaar in webshops. En zeer binnenkort zullen de eerste reclame-uitingen te horen/zien zijn op nationale televisie en radio. Lees ook: 'Hollandse nieuwe: VaporLinQ e-liquids en e-sigaretten' met alle details over de producten. Bestellen kan per direct via de webshop SlimRoken.nl. Met gratis verzending en achteraf betalen met AfterPay! (SlimRoken.nl)

• Black Friday
27 november - Vandaag is het Black Friday, de dag na Thanksgiving, en de dag waarop (online) winkels als start van het Kerst-seizoen heel veel producten aanbieden met hoge kortingen. En de e-sigaret-branche doet gelukkig volop mee! Met onder andere 20% korting op e-liquids bij de webshop eSigaretonline.nl (kortingscode ZWARTEVRIJDAG), enorme prijsverlagingen bij Zwoofs.nl en 15% korting op alle hardware bij EBNFerro (kortingscode BLACKFRIDAY).

• Nieuw: VaporLinQ e-sigaret en e-liquid
20 november - Volgende week wordt een geheel nieuw en volledig Nederlands elektronisch roken-merk gelanceerd: VaporLinQ. Onder die naam komen er, ondersteund met reclames op diverse televisiekanalen en radio-zenders, verschillende e-sigaretten op de markt waarbij men zich vooral heeft toegelegd op een perfect ontwerp en het verbeteren van het verdampingsproces. VaporLinQ heeft straks vier verschillende e-sigaretten-sets te bieden voor zowel de beginner als de meer gevorderde damper: de VaporLinQ Cig-a-LinQ Taster, de Cig-a-LinQ Pro, de Cig-a-LinQ Cartridge en de high-end VaporLinQ Next. Naast de e-sigaretten zelf introduceert men tevens een complete, in Nederland geproduceerde lijn e-liquids die bij aanvang bestaat uit een tiental smaken, alle leverbaar in flesjes van 10 ml met naar keuze nicotine-gehaltes van 0, 6, 12 of 18 mg per ml. De VaporLinQ-producten zijn vanaf 25 november te bestellen via SlimRoken.nl. Bekijk HIER alle voordeeltjes zoals gratis bezorging die wij voor je hebben verzameld. (SlimRoken.nl)

• ZenSations Angel nu beschikbaar
12 november - De Angel, de nieuwe oplaadbare en hervulbare elektronische sigaret van ZenSations, is nu beschikbaar bij onder andere de webshop Novus Fumus. De starterkit, met batterij en clearomizer, extra filters en een USB-oplader, is te bestellen voor € 17,95. Je krijgt er dan tevens twee flesjes ZenSations Angel e-liquid in de smaken van je keuze gratis bij! En met onze exclusieve kortingscode krijg je ook nog eens 10% korting op de Angel! (ZenSations.nl)

• 15% kortingscode Joyetech
10 november - Deze week krijg je bij EBN Ferro 15% korting op alle e-sigaret producten van het topmerk Joyetech in het assortiment van deze webshop. Dus op zoek naar een mooie prijs voor bijvoorbeeld een Joyetech eGo ONE, de eRoll of de mod box eVic TC/VT, de kortingscode vind je HIER. Let op: deze aanbieding is slechts geldig tot en met donderdag 13 november! (EBNFerro.nl)

Upgrade 2.0 Joyetech eVic-VTC Mini
5 november - Joyetech heeft opnieuw een firmware-upgrade voor de eVic-VTC Mini beschikbaar gesteld. Aan versie 2.0 is de nieuwe modes Temp SS toegevoegd en is meer informatie standaard in het display te zien. Alles over de nieuwe firmware van de eVic Mini vind je HIER. (Joyetech.com)

50% korting Green Smoke
4 november - Een aantrekkelijke actie van Green Smoke Europa tot eind november (zolang voorraad strekt): koop tot 10 pakjes Green Smoke FlavorMax Cartridges in de smaken Vanilla Dreams (met naar keuze 0,0%, 0,6%, 1,2%, 1,8% of 2,4% nicotine), Mountain Clove (0,6%, 1,2%, 1,8% of 2,4%) of het Variety Pack (1 Absolute Tobacco, 1 Red Label, 1 Menthol Ice, 1 Vanilla Dreams en 1 Mocha Mist, alle 1,8% nicotine) en ontvang 50% korting op je bestelling! Aangezien ieder pakje vijf cartridges bevat, betekent dat dus 50 navullingen voor een unieke prijs. (GreenSmoke.nl)

• E-sigaret bij Zwoofs.nl
3 november - Bij de webshop Zwoofs kun je altijd terecht voor al je e-sigaret-aankopen van merken als Joyetech, Millers Juice, Kanger, Liqua, Eleaf en Innokin. En of je nu op zoek bent naar de beste Startsets, de nieuwste Mod's of je favoriete e-liquid, bij Zwoofs vind je ze altijd voor de beste prijs. En je elektronisch roken bestelling wordt ook nog eens altijd helemaal gratis thuisbezorgd! En nieuw bij Zwoofs: de Eleaf iStick 60 Watt TC, de nieuwste box mod in de populaire iStick serie van Eleaf (60 watt, temperatuur controle en een verwisselbare 18650 batterij). (Zwoofs.nl)

• ZenSations Angel 15% korting
2 november - Pre-order nu bij Novus Fumus de Angel, de nieuwe oplaadbare en hervulbare elektronische sigaret van ZenSations. Je ontvangt dan een speciale introductie-aanbieding van 15% korting. Om van dit voordeel te profiteren, volg je deze link en klikt op de website op 'PRE-ORDER VANDAAG NOG! KLIK HIER'. De ZenSations Angel komt media november beschikbaar. (ZenSations.nl)

SuperSmoker SuperVaper
1 november - Bij SuperSmokerClub.nl kun je terecht voor de SuperVaper, de nieuwste elektronische sigaret van SuperSmoker. De SuperVaper is een e-sigaret met 1.100 mAh oplaadbare batterij, naar keuze 1.0 Ohm of 0,5 (sub) Ohm coils en een 1,6 ml clearomizer met air-flow controller. De SuperVaper startkit, inclusief extra coil, extra glas en USB-lader, kost € 49,95. Coils zijn te koop voor € 14,95 (vijf stuks). (Supersmokerclub.nl)

Korting Novus Fumus
10%
Korting
10% kortingscode eGo ONE
Direct beschikbaar

VaporLinQ, ZenSations Angel, Kort nieuws, e-sigaret, korting, Zwoofs, SuperSmoker, SuperVaper

Snelle links
(advertenties)

Advertentie: De nieuwe V(apour)2 cigs
Advertentie: De eerste
Start hier met adverteren en bereik je doelgroep optimaal!

Meer NieuwsOverzicht