E-sigaret site Nederland

Kort nieuws: VaporLinQ op radio & tv en Novus Fumus-actie

Kort nieuws: VaporLinQ op radio & tv en Novus Fumus-actie

Nieuws

Door de Site-redactie
op dinsdag 29 december 2015

Nieuws over de e-sigaret en elektronisch roken in december 2015:

• Limited Edition SuperVaper
29 december - Het lijkt er op dat SuperSmoker succesvol is met de in oktober geïntroduceerde SuperVaper e-sigaret. Genoeg in ieder geval voor het op de markt brengen van een luxe uitvoering: de Limited Edition SuperVaper. Deze is uitgevoerd in mat zwart met een Diamond-patroon en bezit met een 1.100 mAh batterij, Sub-Ohm en Airflow controller verder dezelfde eigenschappen als de originele SuperVaper. Nu te koop op SuperSmokerClub.nl voor € 49,95. (Supersmokerclub.nl)

Joyetech nieuws
21 december - Joyetech heeft een geheel vernieuwde firmware voor de eVic-VTC Mini uitgebracht. Versie 3.0 is voorzien van een aangepaste interface waarbij de informatie beter wordt gepresenteerd. Tevens zijn verschillende nieuwe mogelijkheden toegevoegd. Meer informatie vind je HIER. Ook nieuw van Joyetech is de CUBIS atomizer met een 3,5 ml tank en een innovatief, lekvrij ontwerp waarbij het bovenste gedeelte kan worden verwijderd voor bijvullen en het vervangen van de coil. (Joyetech.com)

(Kerst)kortingen
18 december - De aanbiedingen en kortingen vliegen ons in deze dagen voor de Kerst voortdurend om de oren. Zo kun je nu met een kortingscode bij eSigaretonline.nl terecht voor 15% korting op het heel assortiment en biedt Zwoofs.nl met een kortingscode 10% korting op alle producten in de e-liquidlijnen Flavourtec Christmas Edition, Flavourtec American Stars, Liqua Q, Liqua HP en Millers Goldline. (Allerlei)

Kerstaanbiedingen SuperSmokerClub
16 december - Op SuperSmokerClub.nl kun je weer terecht voor de jaarlijks terugkerende Kerstaanbiedingen van de SuperSmoker e-sigaret. Profiteer op de speciale Kerst-pagina tot en met oudejaarsdag van flinke kortingen op de elektronische roken producten Supervaper, de Supersmoker eGo, de Supersmoker Club Starterskit en de Supersmoker Bluetooth. (Supersmokerclub.nl)

• Nieuw: Liqua HP
11 december - E-liquid-merk Liqua komt met een geheel nieuwe lijn vloeistoffen: de Liqua HP (High Performance). Deze zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in high power Mods (15W of hoger) met behulp van Optimal Vape technologie, een concept met aangepaste ingrediënten voor een optimale damp ervaring op hogere wattages. De nieuwe e-liquids zijn naar verwachting eind volgende week beschikbaar op de Nederlandse markt (onder andere bij e-sigaretshop Zwoofs) en vooralsnog te koop in vier smaken: Frutti Velocity, Overdrive, Sweet Accelerator en Summer Drift. Je kunt daarbij kiezen uit 0, 3 of 6 mg/ml nicotine en betaalt voor de Liqua HP € 4,95 per flesje van 10 ml. (Ritchy.com)

• Nieuwe producten bij Zwoofs
7 december - Webshop Zwoofs.nl heeft vandaag weer heel veel nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd. Deze vind je HIER in een compleet overzicht. Shop nu bijvoorbeeld voor de Pioneer4You IPV D3 (80watt), de Aspire Odyssey Mini Kit, de Smok Xcube Mini TC 75 Watt, de Joyetech eVic VTC Mini (v2), iStick 60watt TC Skins en Aspire Triton Mini / Nautilus Coils. Nieuw op het gebied van e-liquids is de Kerst-lijn van Flavourtec met onder andere Baked Apple, Cinnamon, Gingerbread en Spekulatius en een Kiwi-vloeistof in de Millers Juice SilverLine. (Zwoofs.nl)

• 10% kortingscode eSigaretonline.nl
4 december - Op eSigaretonline.nl krijg je tot en met vrijdag 11 december met een speciale kortingscode 10% korting op het gehele e-roken-assortiment. Profiteer van dit voordeel op onder andere de Joyetech eGo One, Liqua e-liquid en de Eleaf iStick. (eSigaretonline.nl)

• E-liquid sale bij Zwoofs
4 december - E-sigaret webshop Zwoofs.nl heeft op dit moment een aantal smaken e-vloeistoffen van Liqua en de Gold Line van Millers Juice in de uitverkoop. Hierdoor betaal je voor bijvoorbeeld verschillende Millers-liquids nu geen € 5,99 maar nog slechts 3,99! (Zwoofs.nl)

• E-sigaret aan banden
4 december - Staatssecretaris Martin van Rijn van Volksgezondheid zal vandaag een voorstel voorleggen aan het kabinet om de elektronische sigaret aan banden te leggen. Hierdoor mag de e-sigaret straks niet meer gekocht worden door jongeren onder de 18 jaar, gaat er net als voor gewone sigaretten een reclamebeperking gelden en moeten e-sigaretten voorzien zijn van een verplichte bijsluiter. Overigens mag de e-sigaret In de horeca voorlopig nog wél worden gerookt. Naar de schadelijkheid van de damp die wordt uitgeblazen wordt nog nader onderzoek gedaan.

Inmiddels heeft de Brancheorganisatie Elektronische Sigaretten Bond een bericht doen uitgaan met de titel 'Brancheorganisatie waarschuwt voor berichtgevingen e-sigaret'. Daarin laat de bond weten verbijsterd te zijn over de berichtgeving van zowel RTL Nieuws als het Algemeen Dagblad op 3 december. Zij roept nieuwsdiensten nadrukkelijk op berichtgevingen over elektronisch roken te baseren op actuele feiten en onderzoeken.

€ 10,- korting op SuperVaper
3 december - SuperSmokerClub.nl geeft in de maanden december en januari € 10,- korting op de nieuwste e-sigaret van SuperSmoker, de SuperVaper. De startkit van deze e-sigaret kost met een speciale kortingscode hierdoor nog slechts € 39,95. (Supersmokerclub.nl)

• December-actie Novus Fumus
1 december - Volop voordeel en acties deze feestmaand bij e-sigaret-shop Novus Fumus. Zo worden gedurende heel december orders vanaf € 20,- gratis verzonden! En je maakt deze maand tevens kans op een jaar lang gratis Green Smoke Cartomizers of Zensations Refills. Je dient je daarvoor aan te melden voor de nieuwsbrief van deze webwinkel. (NovusFumus.nl)

• Nieuwe namen Green Smoke
1 december - Green Smoke gaat een aantal van hun smaken een andere naam geven en de cartomizers tevens van een nieuwe verpakking voorzien. Zo wordt Red Label Tobacco  voortaan Green Smoke Signature Red,  zal Absolute Tobacco  worden omgedoopt tot Green Smoke Classic Tobacco Flavor  en heet de populaire smaak Tobacco Gold  vanaf nu Green Smoke Southern Gold.  Het zal overigens nog wel even duren voor we ook bij ons de wijzigingen zullen zien doorgevoerd, maar dan ben je alvast helemaal up-to-date! (GreenSmoke)

• EBNferro kortingscode
1 december - Webwinkel EBNferro.com begint de feestmaand goed. Profiteer nu van 15% korting op alle onderdelen en accessoires bij besteding in de shop van € 25,- of meer! Bekijk de kortingscode en bestel e-sigaret producten van onder andere Aspire, Eleaf en Innokin! (EBNferro.com)

• VaporLinQ in de kijker
1 december - December moet de maand van VaporLinQ worden. Alle e-sigaret en e-liquid producten van het nieuwe merk zijn inmiddels volop beschikbaar in webshops (onder andere SlimRoken.nl) en één dezer dagen zal men zich volop gaan profileren door middel van commercials op radio en tv. Meer weten over deze e-sigaretten? Lees: 'Hollandse nieuwe: VaporLinQ e-liquids en e-sigaretten' met alle informatie over de producten. En in 'Review VaporLinQ; premium e-liquid van Hollandse bodem' lees je onze mening over de liquids van VaporLinQ. (VaporLinQ.nl)

Korting eSigaretonline.nl
Kwantum
Korting
10%+ korting op e-liquids
Direct beschikbaar
Korting eSigaretonline.nl
Gratis
Verzending
Gratis verzending vanaf 15,-
Direct beschikbaar
Korting SuperSmokerClub
Gratis
Verzending
Gratis verzending vanaf 20,-
Direct beschikbaar
Korting SuperSmokerClub
Koop
Online
Nieuw! SuperSmoker SuperVaper
Direct beschikbaar
Korting Zwoofs
Gratis
Verzending
Gratis verzending Liqua e-liquid
Direct beschikbaar
Korting Zwoofs
Altijd
Voorraad
eGo One CT
Direct beschikbaar

Kort nieuws, Novus Fumus, Slimroken, VaporLinQ, elektronisch roken, e-sigaret

Snelle links
(advertenties)

Advertentie: De nieuwe V(apour)2 cigs
Advertentie: De eerste
Start hier met adverteren en bereik je doelgroep optimaal!

Meer NieuwsOverzicht