E-sigaret site Nederland

Kort nieuws: Happy Vaping in 2016 voor iedereen!

Kort nieuws: Happy Vaping in 2016 voor iedereen!

Nieuws

Door de Site-redactie
op woensdag 27 januari 2016

1 januari - Het gehele team van E-sigaret Nederland wenst alle dampers én niet-dampers van Nederland, België en de rest van de wereld een heel goed, gelukkig en bovenal gezond en rookvrij 2016 toe! Met natuurlijk weer heel veel positief nieuws over de e-sigaret en elektronisch roken en vele nieuwe, mooie en innovatieve damp-producten... Happy vaping!

Nieuws over de e-sigaret en elektronisch roken in januari 2016:

• VaporLinQ Next TC Luminous
27 januari - VaporLinq heeft de straight to lung Next-serie uitgebreid met de nieuwe Next TC Luminous. Deze heeft als extra's ten opzichte van de normale Next temperatuur controle (vaste temperatuur van 287 graden), een PCBA TC-eenheid met stuurprogramma van batterij naar coil, 0.2 Ni200 Ohm TC coil en een 'Glow in the dark'-functie. Voor de startset betaal je € 64,95. (VaporLinQ)

• Nieuw bij Novus Fumus: Magic Mist Geneve Blanks
27 januari - Vul nu zelf je cartomizers met een e-liquid naar keuze met de Geneve Blanks Cartomizers van Magic Mist. Deze worden leeg, zonder vloeistof geleverd, zijn eenvoudig meerdere malen bij te vullen en je bepaalt dus helemaal zelf met welke favoriete smaak je voortaan dampt. Zijn geschikt voor de batterijen van Green Smoke, de Magic Mist Geneva en Atlantic Aqua batterij. Tijdens de introductie krijg je tot en met 31 januari van Novus Fumus 1 flesje Millers Juice e-liquid gratis! En met onze exclusieve kortingscode altijd met 10% korting! (Novus Fumus)

• Discount Dinsdag bij Zwoofs
26 januari - Het is Discount Dinsdag bij Zwoofs. Alleen vandaag, dinsdag 26 januari 2016, krijg je bij deze webwinkel heel veel korting op e-sigaretten en e-liquids van onder andere Kanger, Aspire, HCigar, Innokin, Flavourtec en Liqua! (Zwoofs.nl)

• 15% kortingscode JustFog!
23 januari - De e-rook webshop Slimroken.nl heeft deze periode de elektronische e-sigaretten van van het topmerk JustFog in de aanbieding. Met deze kortingscode krijg je 15% korting op onder andere de Justfog C14 en de JustFog 1453. (Slimroken.nl)

• Novus Fumus vernieuwt website; altijd 10% korting!
19 januari - Elektronische rookwaren webshop Novus Fumus heeft de webwinkel vernieuwd. Je kunt er in een opgefriste omgeving naast allerlei Green Smoke-alternatieven (Atlantic, Magic Mist) terecht voor e-liquids (Millers, ZenSations, VaporLinQ) en e-sigaretten en accessoires van onder andere ZenSations, VaporLinQ, JustFog en Joyetech. En met onze exclusieve kortingscode altijd alles met 10% korting! (Novus Fumus)

• Nieuw bij Zwoofs
15 januari - Webshop Zwoofs.nl heeft weer verschillende mooie e-sigaret producten aan het assortiment toegevoegd. Zo kun je er nu terecht voor de Joyetech Cuboid 150watt, een krachtige en stijlvolle box mod met temperatuur controle en een groot OLED scherm met alle informatie, die werkt op twee 18650 batterijen. Ook gloednieuw is de Kanger K-BOX 200watt. Deze beschikt ook over temperatuur controle en ondersteunt verschillende soorten weerstandsdraad zoals nikkel, titanium en roestvrijstaal. Nieuw in het clearomizer-aanbod is de Triton Mini Clearomizer, het kleine broertje van de Aspire Triton clearomizer, met een tankinhoud van 2 ml, top filling en uitgebreide airflow control. (Zwoofs.nl)

SuperSmoker nieuws
12 januari - SuperSmokerClub introduceert  in het nog zo verse jaar een aantal nieuwe Supersmoker producten. Zo zijn er vier nieuwe e-liquids speciaal ontwikkeld voor de SuperVaper en de eGo. Het betreft de smaken Tabak en Menthol nu met 3 mg en 6 mg nicotine. Per flesje van 10 ml voor € 4,95. Tevens zijn er nieuwe verpakkingen voor de cartomizers (navullingen) van de SuperSmoker Classic e-sigaret. (Supersmokerclub.nl)

• Dampende smartphone!
10 januari - Opmerkelijk: op consumentenbeurs CES die op dit moment plaatsvindt in Las Vegas kun je de Jupiter IO 3 tegenkomen, een 3G smartphone draaiend op Android KitKat 4.4. Lijkt niets bijzonders, maar deze smartphone heeft een geïntegreerde elektronische sigaret. Een heuse VaporPhone dus! Bekijk verderop deze pagina de video die werd gemaakt in de Verenigde Staten! (TheVerge.com)

• E-sigaret als medicijn
5 januari - In Groot-Brittannië mag de elektronische sigaret nu als medicijn verkocht worden. Dat heeft de geneesmiddelenautoriteit MHRA gisteren bekend gemaakt. Artsen kunnen de e-sigaret hierdoor voorschrijven als middel om te stoppen met roken en dat betekent dat patiënten die ervan gebruik maken, een vergoeding kunnen krijgen van het staatsziekenfonds in het Verenigd Koninkrijk. Overigens betreft het vooralsnog alleen de e-Voke-sigaret van British American Tobacco (BAT). (Levensmiddelenkrant.nl)

• Rookwinkel.nl
3 januari - Op zoek naar een lekkere e-liquid voor je elektronische sigaret? De webshop Rookwinkel.nl heeft op dit moment meer dan 100 smaken van diverse topmerken als Millers Juice, Liqua (Q), American Stars, Halo, Diamond Flavors, Colinss, Vaponaute en VaporLinQ direct uit voorraad leverbaar. En met de 5% kortingscode koop je die ook nog eens heel voordelig! (Rookwinkel)

• Green Smoke weg uit Europa
1 januari - Om voor ons onduidelijke reden, heeft het Amerikaanse merk Green Smoke besloten hun elektronische sigaret niet langer te leveren in Europa. Voor de vele Green Smoke-fans in Nederland en België levert dit natuurlijk een heel vervelende situatie op, maar gelukkig zijn er inmiddels een aantal prima alternatieven beschikbaar. Deze (MET 10% KORTING!) vind je HIER! En we verwachten eind deze maand nog een ander 100% Green Smoke compatibel nieuw product op de markt; Vinto Vape. Houd deze website daarom steeds goed in de gaten...!

• 20% kortingscode EBNferro
1 januari - E-sigaret webshop EBNferro start 2016 met goede voornemens: profiteer nu met de speciale kortingscode van 20% korting op alle e-sigaretten van onder andere Aspire, Innokin, Vision, Joyetech en Kanger en alle nicotinevrije e-liquids zoals die van @37, Flavourtec, Steamline en Millers Juice! (EBNferro.nl)

Korting Novus Fumus
10%
Korting
10% kortingscode eGo ONE
Direct beschikbaar

Kort nieuws, Slimroken, Vinto Vape, VaporLinQ, Rookwinkel.nl, elektronisch roken, e-sigaret, 2016, dampen

Snelle links
(advertenties)

Advertentie: De nieuwe V(apour)2 cigs
Advertentie: De eerste
Start hier met adverteren en bereik je doelgroep optimaal!

Meer NieuwsOverzicht