E-sigaret site Nederland

Kort nieuws: VaporLinQ, Zwoofs, Rookwinkel.nl en Green Smoke

Kort nieuws: VaporLinQ, Zwoofs, Rookwinkel.nl en Green Smoke

Nieuws

Door de Site-redactie
op donderdag 25 februari 2016

Nieuws over de e-sigaret en elektronisch roken in februari 2016. Met deze maand onder andere: • Magic Mist • SuperSmoker SuperVaper • Vinto Vape • E-zmoke EQ Pro • Zwoofs • Vapour2 Cartomizers • Dampende Leonardo DiCaprio • VaporLinQ Next TC Luminous • Green Smoke alternatieven en ander e-sigaret nieuws...

• Prijsverlaging Magic Mist
25 februari - Novus Fumus heeft de prijzen voor een pakje Magic Mist Geneva Cartomizers Tabak en Magic Mist Geneva Cartomizers Menthol verlaagd. Betaalde je eerst € 15,95, nu is dat nog slechts € 13,79 voor vijf cartomizers. Koop je meerdere pakjes, dan krijg je flinke kortingen (bv 15 pack 15%, 20 pack 20% korting). En met onze exclusieve kortingscode daarbovenop ook nog eens altijd 10% extra korting! (Novus Fumus)

• New Yorkse rechtbank: dampen is GEEN roken
22 februari - Een rechtbank in New York heeft bepaald dat roken en het dampen van een elektronische sigaret niet hetzelfde zijn. Dit naar aanleiding van een damper die werd aangehouden voor e-roken in een openbare ruimte en vervolgens een kort geding startte over zijn zaak. In het algemeen stelde de rechter dat e-sigaretten niet als tabaksproducten mogen worden behandeld en daarmee dus dat een eventueel verbod op roken niet voor dampen geldt.
Eerder deze maand was er overigens al een Amerikaans congreslid dat een e-sigaret gebruikte tijdens een wetgevende hoorzitting in de Verenigde Staten. Zie onderaan dit artikel het Youtube-filmpje...

• SuperSmoker SuperVaper
17 februari - SuperSmokerClub heeft wat nieuwe accessoires voor de Supervaper (de e-sigaret speciaal ontworpen voor de geavanceerde e-roker cq damper) aan het assortiment toegevoegd. Zo is er nu een losse batterij (1.100 mAh, € 29,95), clearomizer (1,6 ml, € 19,95), usb-kabel (€ 6,95) en een los glas voor de Supervaper (€ 2,95) voor het geval het origineel gebroken is. (Supersmokerclub.nl)

• Nieuw: Vinto Vape
15 februari - We hadden het al aangekondigd: er komt weer een nieuw alternatief voor de sinds begin dit jaar niet meer in Nederland en België verkrijgbare e-sigaret van Green Smoke op de markt! Voormalig Green Smoke-distributeur E-Distribution introduceert namelijk op korte termijn Vinto Vape. Als allereerste in Europa hebben wij inmiddels al een aantal pakjes Vinto Vape e-sigaret cartomizers ontvangen en laten jullie in het artikel 'Vinto Vape; een nieuw alternatief voor de Green Smoke e-sigaret' kennis maken met deze nieuwe speler in 'Look-a-Like' e-sigaret-land. De producten zijn nog niet leverbaar, maar we verwachten snel meer nieuws te hebben over verkrijgbaarheid en prijzen. (VintoVape.nl)

• Nieuw: E-zmoke EQ Pro
9 februari - Het e-sigaret merk E-zmoke introduceert voor de meer gevorderde damper een eigen variant van de Eleaf iStick 30 watt: de E-zmoke EQ Pro 30W box mod. Met een 2.200 mAh oplaadbare batterij en een roterend OLED display, is deze e-sigaret instelbaar in Voltage (2-8 V) en Wattage (5-30 W) en geschikt voor coils vanaf 0.4 Ohm. De startset van de EQ Pro bevat naast de box mod twee clearomizers (EQ Pro en Just EQ), een USB-kabel en een 220 volt oplader en kost € 59,95. Tijdelijk daarbij een gratis flesje e-liquid. (E-zmoke.nl)

• Nieuw bij Zwoofs
5 februari - Webshop Zwoofs.nl heeft weer heel wat nieuwe elektronische sigaret producten in het assortiment. Wat dacht je van de gloednieuwe Eleaf iStick TC100, de mod (100 watt en temperatuur controle) die werkt op één of twee 18650 batterijen? Ook nieuw: de Vape Forward Vaporflasks, beschikbaar in 75W (Lite), 100W (Stout) en 150W (Classic). Op het gebied van e-liquids is er de nieuwe lijn van Flavourtec, de Ice Series, speciaal voor dampers die van fruitige en menthol e-liquids houden en beschikbaar in vier nicotinegehaltes. (Zwoofs.nl)

• Cartomizers voor Vapour2
2 februari - Nu Green Smoke is gestopt met het leveren van hun producten in Nederland en België, is het wellicht een optie de e-sigaretten van Vapour 2 (was voorheen V2 Cigs) eens uit te proberen. Zeker nu elektronisch roken webshop en voormalig Green Smoke distributeur Novus Fumus de Vertigo Cartomizers van Magic Mist in het assortiment heeft opgenomen. Dit zijn 100% Vapour2 compatibele navullingen waarbij je veel geld kunt besparen! En met onze exclusieve kortingscode ook nog eens altijd alles met 10% korting! (Novus Fumus)

• Dampende Leonardo DiCaprio
2 februari - Afgelopen weekend werd acteur Leonardo DiCaprio tijdens de uitreiking van de SAG Awards in de Verenigde Staten op de gevoelige plaat vastgelegd terwijl hij zat te genieten van een elektronische sigaret. En ook al leidde dat tot een negatieve reactie van de Amerikaanse longstichting, wij vonden het er vooral erg goed uitzien met een fraaie mod box aan de lippen...

• VaporLinQ Next TC Luminous op voorraad
1 februari - De nieuwste e-sigaret-variant van het merk VaporLinQ, de Next TC Luminous (met onder andere temperatuur controle, 0.2 Ni200 Ohm TC coil en 'Glow in the dark'-functie) is inmiddels beschikbaar. Je haalt voor € 64,95 een startset in huis. (VaporLinQ)

• Green Smoke alternatieven
1 februari - Op zoek naar een goed alternatief voor de elektronische sigaret van Green Smoke? Wij hebben een speciale pagina ingericht om je op weg te helpen; nu met twee merken, maar er komt binnenkort nog een derde 100% Green Smoke compatibel product op de markt: Vinto Vape.

Korting Zwoofs
Veel
Nieuws
Nieuw in het assortiment
Direct beschikbaar

Kort nieuws Joyetech, Vinto Vape, VaporLinQ, Green Smoke alternatieven, Zwoofs, Vapour 2, Novus Fumus, Rookwinkel, Slimroken

Snelle links
(advertenties)

Advertentie: De nieuwe V(apour)2 cigs
Advertentie: De eerste
Start hier met adverteren en bereik je doelgroep optimaal!

Meer NieuwsOverzicht