E-sigaret site Nederland

Vinto Vape; een nieuw alternatief voor de Green Smoke e-sigaret

Vinto Vape; een nieuw alternatief voor de Green Smoke e-sigaret

Nieuws

Door Nick van Leeuwen
op zondag 14 februari 2016

De populaire elektronische sigaret van het merk Green Smoke wordt sinds begin dit jaar helaas niet meer geleverd op het Europese vasteland. Zonder enige uitleg laat het Amerikaanse bedrijf daarmee de trouwe Green Smoke dampers bij ons volledig in de kou staan. Gelukkig komt de voormalig distributeur van Green Smoke in Europa nu met een eigen, 100% compatibel alternatief. Maak kennis met Vinto Vape!

Ook de Europese Green Smoke distributeur, E-Distribution, zal alles behalve blij geweest zijn met de beslissing van Green Smoke zich vanaf dit jaar meer te focussen op het thuisland de Verenigde Staten. Maar het bedrijf is gelukkig niet bij de pakken gaan neerzitten, heeft direct actie ondernomen en is nu bijna zo ver het alternatief op de markt te brengen. Als allereerste in Europa hebben wij een aantal pakjes Vinto Vape e-sigaret cartomizers mogen ontvangen en kunnen jullie dus nu al voorstellen aan dit nieuwe alternatief voor de e-sigaret van Green Smoke.

Vanaf deze maand zijn de Vinto Vape-cartomizers op voorraad bij webwinkel Novus Fumus. En met de exclusieve kortingscode van E-sigaret Site ontvang je op al je Vinto Vape-bestellingen altijd 10% korting!
Bekijk HIER alle Vinto Vape-aanbiedingen!

• Vinto Vape Cartomizers De cartomizers van Vinto Vape zijn verpakt op een manier die wel heel erg lijkt op hoe Green Smoke dat doet: in een kartonnen pakje met insteekflap, per vijf in een doordrukstrip. Iedere navulling is op zijn beurt voorzien dan twee rubberen afdekdopjes om de versheid nog verder te garanderen. Anders is dat de Vinto Vape's niet zijn bedrukt met een filter-motiefje, maar voorzien zijn van een stijlvolle spiraalprint in een voor ieder smaak eigen kleur. Op de cartomizer staat groot het nicotine-gehalte vermeld en ze komen vooralsnog in drie smaken op de markt:

Alle drie de smaken zijn naar eigen voorkeur verkrijgbaar met 0%, 0.6%, 1.2% of 1.8% nicotine en de navulling zijn 100% compatibel met Green Smoke; je schroeft ze dus gewoon direct op de batterijen die je eventueel nog hebt liggen. Uiteraard komt Vinto Vape ook met eigen batterijen en startsets. Zodra daar meer over bekend is, lees je het hier op onze website natuurlijk als eerste.

Een pakje Vinto Vape, met daarin vijf cartomizers, kost bij webwinkel Novus Fumus op dit moment € 11,99. Koop je echter meer pakjes in één bestelling, dan ben je fors voordeliger uit. Zo betaal je bij bestellen van vijf stuks nog slechts € 11,39 per pakje (5% korting), bij tien stuks € 10,79 per pakje (10% korting), bij vijftien stuks € 10,19 per pakje (15% korting) en bij aanschaf van twintig stuks nog slechts € 9,59 per pakje. Dat laatste bekent dan een korting van 20%! En met onze exclusieve kortingscode ontvang je daar bovenop nog eens 10% extra korting. Als dat niet uiterst voordelig dampen is!

Eerste indruk
Tijdens een eerste gebruik van de Vinto Vape cartomizers blijken deze probleemloos te werken op de Green Smoke-batterijen. De hoeveelheid damp die wordt geproduceerd is indrukwekkend en de smaken zijn zeer overtuigend. Vooral de Classic Sweet Tobacco en Fresh Menthol lijken welhaast één op één kopieën van de vertrouwende Green Smoke Absolute Tobacco en Menthol Ice. Maar ook de Rebel Red komt dicht in de buurt van de Red Label-smaak van Green Smoke. Een dikke pluim voor de makers!

Prijzen en beschikbaarheid van de Vinto Vape startsets, losse batterijen en accessoires zijn nog niet bekend gemaakt.
Meer informatie volgt zodra beschikbaar...

 

• Andere Green Smoke alternatieven Naast het nieuwe Vinto Vape zijn er nog drie alternatieven voor de e-sigaret van Green Smoke. Deze zijn al weer enige tijd op de markt en voor Nederland en België - altijd met 10% korting! - te bestellen via de webshop Novus Fumus, de voormalige Nederlandse Green Smoke-distributeur.

• Atlantic cartomizersDe cartomizers van Atlantic zijn er in zes nicotine gehaltes (0%, 0,6%, 1,2%, 1,8% en 2,4%) en zes smaken: Grenoble Absolute, Greensboro Red, Greenville Gold, Greenwich Village Menthol, Greenacres Sweet Cream en Emerald Isle Mocha. De Atlantic cartomizers (te koop voor € 22,- per 8 stuks) zijn 100% compatibel met Green Smoke-batterijen en je kunt ze met 10% korting bestellen!
 

• Easy Puff cartomizersDe cartomizers van Easy Puff zijn beschikbaar in twaalf lekkere smaken (Western Red Tobacco, Sahara, Normal Tobacco, Outback Tobacco, Western Blue Tobacco, Tabak, Menthol, Koffie, Watermeloen, Sweet Cherry, Druiven en Vanille) en in drie nicotinegehaltes (18 mg, 14 mg en 0 mg). En natuurlijk zijn de Easy Puffs (tijdelijk € 11,99, normaal € 13,54 per vijf) 100% Green Smoke compatibel. Ook voor EasyPuff geldt dat je 10% korting krijgt bij Novus Fumus!


• Magic Mist cartomizersDeze cartomizers zijn iets langer dan de originele Green Smoke cartomizers, gaan daardoor ook merkbaar langer mee en zijn er in twee varianten: Magic Mist Geneva Cartomizers Tabak en Magic Mist Geneva Cartomizers Menthol. Tevens zijn er de Magic Mist Geneva Blanks beschikbaar, dit zijn lege cartomizers om zelf te vullen! De Magic Mist cartomizers (te koop voor € 13,79 per 5 stuks) zijn 100% compatibel met de batterijen van Green Smoke. Ook hierbij geldt dat je 10% korting kunt ontvangen op je bestelling!

Korting Vapour 2 cigs
10%
Korting
10% kortingscode
Direct beschikbaar

Vinto Vape, Rebel Red, Classic Sweet, Fresh Menthol, alternatief, Green Smoke, dampen, e-sigaret

Snelle links
(advertenties)

Advertentie: De nieuwe V(apour)2 cigs
Advertentie: De eerste
Start hier met adverteren en bereik je doelgroep optimaal!

Meer NieuwsOverzicht