Op zoek naar een mooie e-sigaret-aanbieding? Hier vind je alle actuele voordeeltjes, kortingscodes en coupons van E-Smoking die wij voor je verzamelden.

E-Smoking heeft op dit moment helaas geen aanbiedingen of kortingscodes actief.

Over E-Smoking

E-smoking levert sinds 2007 via een eigen fabriek hun elektronische sigaret. Men is met constante goede service, snelle levering en kwalitatief prima producten inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke speler in Nederland & België.

Het belangrijkste product is de E-smoking Premium, een met E-smoking refills navulbare e-sigaret met oplaadbare batterij die sterk lijkt op de traditionele tabaksigaret. Daarnaast heeft men in de vorm van de E-Smoking First Taste ook een wegwerpmodel.

Ook in het assortiment: de E-smoking Refill, een zelf na te vullen e-sigaret met een 1 ml verdamper. Daarvoor verkoopt men tevens eigen e-liquids in verschillende smaken en met diverse nicotine-gehaltes.

E-Smoking heeft als één van de weinige e-sigaret merken een landelijk dekkend netwerk van winkels, maar beschikt ook over een webshop. Elke maand groeit de vraag naar de producten met maar liefst twintig procent.

Alle bestellingen binnen Nederland en ook België worden altijd gratis thuis afgeleverd. Voor zendingen naar de landen Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië bedragen de verzendkosten bij bestellingen lager dan € 50,- in totaal € 6,95. Bij grotere bestelling is ook daar de verzending gratis.

De verzending van grotere bestellingen is in handen van DPD waarbij bijna alle pakketten de volgende dag worden afgeleverd. Kleine verzendingen worden uitgevoerd door PostNL en ook daarvan wordt binnen Nederland bijna 100% de volgende dag afgeleverd.

Categorieën Kortingscodes

0 Comments

Geef een antwoord

Avatar placeholder