Op zoek naar een mooie e-sigaret-aanbieding? Hier vind je alle actuele voordeeltjes, kortingscodes en coupons van Novus Fumus die wij voor je verzamelden.

Novus Fumus heeft op dit moment op onze website helaas geen aanbiedingen of kortingscodes actief.

Over Novus Fumus

Novus Fumus was de officieel distributeur van Green Smoke elektronische sigaretten voor Nederland en België en leverde alle Green Smoke e-sigaret starterkits, FlavoMax cartomizers en accessoires als (design)batterijen, opladers en cases direct uit eigen voorraad.

Het bedrijf wil zich onderscheiden van andere e-sigaret leveranciers door het bieden van uitstekende service en uitgebreide garantie op de geleverde producten. Daarnaast is men zeven dagen per week tot ’s avonds 22:00 uur telefonisch of via de online chat bereikbaar voor ondersteuning over alle beschikbare Green Smoke producten. Dus heb je vragen; aarzel niet en neem gerust contact op met Novus Fumus.

Andere merken
Naast alle Green Smoke e-rook producten, levert Novus Fumus tevens elektronisch roken-oplossingen het merk Atlantic, Starter sets, refills en alle accessoires van de e-sigaret ZenSations en de 100% Nederlandse e-liquids van Millers Juice in zowel de Goldline als de Silverline. Alle aanbiedingen (inclusief 10% standaard korting!) van Novus Fumus voor ZenSations, Atlantic en Millers vind je HIER.

Je kunt bij Novus Fumus afrekenen met iDEAL, PayPal en Bancontact/Mister Cash en men verstuurt Green Smoke bestellingen die voor 17:00 uur zijn gedaan nog dezelfde (werk)dag. Dat betekent in de praktijk dat je bijna altijd de volgende dag al van je Green Smoke elektronische sigaret kunt genieten. Voor het verzenden van je producten rekent men standaard een bedrag van € 6,50. Bestel je maximaal vier pakjes cartomizers dan is dit echter slechts € 2,50 en Green Smoke starterkits worden altijd gratis verzonden.

Korting
Via de kortingscode op onze website (zie hiernaast) ontvang je bij Novus Fumus altijd 10% korting op al je bestellingen. Maar regelmatig zijn er ook speciale acties met een 15% kortingscode of zelfs een 20% kortingscode! Houd deze website dus voortdurend goed in de gaten!

Categorieën Kortingscodes

0 Comments

Geef een antwoord

Avatar placeholder