Op zoek naar een mooie e-sigaret-aanbieding? Hier vind je alle actuele voordeeltjes, kortingscodes en coupons van SuperSmokerClub die wij voor je verzamelden.

SuperSmoker heeft op dit moment helaas geen aanbiedingen of kortingscodes actief.

Over SuperSmoker

SuperSmokerClub is een Nederlands bedrijf dat al in 2006 als eerste de elektronische sigaret op de markt bracht, de originele SuperSmoker e-sigaret. Inmiddels worden de producten wereldwijd verkocht en heeft SuperSmoker alleen al in Nederland meer dan 1.500 verkooppunten voor hun producten.

Alle elektronische sigaretten van SuperSmokerClub staan onder zeer strenge kwaliteitscontroles en worden uitgebreid getest op product veiligheid. Hierdoor kun je als klant rekenen op een veilige en goed werkende e-sigaret voor lang damp-plezier.

De herbruikbare SuperSmoker Classic bestaat uit twee delen, de batterij en de cartomizer. Maar SuperSmokerClub levert ook de SuperSmoker Ultimo, wegwerp e-sigaret producten, de SuperSmoker eGo, de SuperSmoker Bluetooth, de ShishaSmoker en losse e-liquids in diverse smaken (Tabak, Menthol, Koffie, Aardbei, Appel en Chocolade) en nicotine-gehaltes (0%, 1,2% en 1,8%).

SuperVaper
Eind oktober 2015 introduceerde SuperSmoker de SuperVaper, een eGo-achtige e-sigaret met een 1,6 ml clearomizer met air-flow control, een 1.100 mAh batterij en naar keuze 1.0 Ohm of 0,5 (sub) Ohm vervangbare coils.

Verzending is bij SuperSmokerClub gratis altijd vanaf € 20,- en als je voor 15:00 uur besteld is alles (vaak) morgen in huis. Voor vragen en opmerkingen over de SuperSmoker e-sigaret producten kun je contact opnemen met het bedrijf via een gratis klantenservice-nummer.

Categorieën Kortingscodes

0 Comments

Geef een antwoord

Avatar placeholder