Q14/Q16 Serie Coils – Justfog

 11,95

100% organic cotton coils
(1.2 ohm, 1.6 ohm – 5 stuks).

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Justfog Q14/Q16 Serie Coils

Deze originele, vervangbare Justfog-coils (gloeispiralen) van absolute top-kwaliteit zijn voorzien van 100% organisch katoen (Japanse organic cotton) en beschikbaar in twee weerstanden:

  • 1.6 ohm – Een weerstand die zorgt voor een mooie balans tussen smaak, dampopbrengst, e-liquid-verbruik en batterijduur. Dit is de coil die standaard wordt geleverd bij de meeste Justfog-startsets en -clearomizers;
  • 1.2 ohm – Voor hogere temperatuur, een grotere dampopbrengst en sterkere throat hit. Hoger liquid-verbruik en kortere batterijduur.

De vulling van organische katoen zorgt voor uitstekende smaak en damp-eigenschappen. De kanthaldraad (ijzer, chroom en aluminium) staat borg voor een uitstekende verdamping en een lange levensduur. Iedere verpakking bevat vijf nieuwe coils.

De Q14/Q16 Serie Coils zijn geschikt voor de Justfog 14/16 Serie Clearomizers en dus te gebruiken in (bijna) alle Justfog e-sigaretten zoals de Justfog S14, Justfog G14, Justfog C14, Justfog Q14, Justfog P14, Justfog P16A, Justfog Q16C en natuurlijk de Justfog Q16 en Q16 Pro.

Over Justfog

Het Koreaanse Justfog is een in elektronische sigaretten gespecialiseerde, wereldwijde actieve fabrikant met inmiddels jarenlange ervaring (sinds 2009) in het ontwikkelen en vervaardigen van elektronische dampproducten.

Kenmerken

Merk

Justfog

Weerstand

1.2 ohm, 1.6 ohm

Inhalatie-methode

Mouth-to-Lung (MTL)

Vulmateriaal

Organisch katoen

Rebuildable

Nee