Fruit Mix – Millers Juice Silverline

 2,95

E-liquid met de smaak van tropische fruit.

Wissen
Artikelnummer: 411052_conf Categorieën: , ,

Beschrijving

Millers Juice Silverline – Fruit Mix

Deze e-liquid binnen de Silverline van Millers Juice heeft een smaak van diverse tropische fruitsoorten. De vloeistof is samengesteld op basis van 70% PG en 30% VG en ieder (kindveilig) flesje bevat 10 ml vloeistof. De liquid is beschikbaar in de volgende nicotine-gehaltes:

  • 0 mg nicotine per ml e-liquid (nicotine-vrij);
  • 3 mg nicotine per ml e-liquid;
  • 6 mg nicotine per ml e-liquid;
  • 12 mg nicotine per ml e-liquid;
  • 18 mg nicotine per ml e-liquid.

Over Millers Juice

Millers Juice produceert al sinds 2014 100% Nederlandse e-liquids met uitsluitend ingrediënten van eigen bodem. In de eigen ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerde fabriek wordt gewerkt op basis van alle geldende richtlijnen (TPD-conform) en streeft men voortdurend naar het nog verder verbeteren van de producten.

De Silverline van Millers Juice is een in-stap e-liquid-lijn van uitstekende kwaliteit, maar dan wel voor een zeer schappelijke advies. Hiermee hoeft het zoeken van je favoriete smaak zeker geen kostbare aangelegenheid hoeft te worden. De lijn bestaat inmiddels uit 39 prachtige smaken en sinds 2020 zijn er daarvan een aantal tevens beschikbaar op basis van Nic Salt. Deze vind je HIER.

Naast de Silverline biedt Millers tevens een volledige Chromeline, Platinumline en Goldline. Lees HIER meer over Millers Juice.

Kenmerken

Merk

Millers Juice – Silverline

Smaak-groep

Fruit

Inhoud flesje

10 ml

Nicotinesterktes

0 mg, 3 mg, 6 mg, 12 mg, 18 mg

PG/VG-verhouding

70% PG / 30% VG