Fruit Mix – Millers Juice Silverline Nic Salt

 3,25

Nic Salt-liquid (18 mg) diverse fruitsoorten.

Wissen
Artikelnummer: 418240_conf Categorieën: , , ,

Beschrijving

Millers Juice Silverline Nic Salt – Fruit Mix

Deze Nic Salt-liquid binnen de Millers Juice Silverline heeft de smaak van tropisch fruit. Ieder (kindveilig) flesje bevat 10 ml vloeistof.

De vloeistof is samengesteld op basis van 70% PG en 30% VG en is vooralsnog alleen beschikbaar met 18 mg Nic Salt-nicotine per ml e-liquid.

Over Millers Juice

Millers Juice produceert al sinds 2014 100% Nederlandse e-liquids met uitsluitend ingrediënten van eigen bodem. In de eigen ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerde fabriek wordt gewerkt op basis van alle geldende richtlijnen (TPD2-conform) en streeft men voortdurend naar het nog verder verbeteren van de producten.

De Silverline van Millers Juice is een in-stap e-liquid-lijn van uitstekende kwaliteit, maar dan wel voor een zeer schappelijke advies. Hiermee hoeft het zoeken van je favoriete smaak zeker geen kostbare aangelegenheid hoeft te worden. De Nic Salt-variant is geïntroduceerd in 2020 en er zijn op dit moment 10 prachtige smaken.

Behalve de Nic Salt-varianten bestaat de Millers Silverline uit nog eens 39 smaken op basis van ‘normale’ nicotine (freebase). Deze vind je HIER.

Naast de Silverline biedt Millers tevens een volledige Chromeline, Platinumline en Goldline. Lees HIER meer over Millers Juice.

Over Nicotine Salt

Nicotine salt (Nicotinezout) is de natuurlijke vorm van nicotine zoals die ook in tabaksbladeren voorkomt. Deze variant is wat zachter dan de standaard in e-liquid toegepaste nicotine (freebase) en in basis ook beter geschikt voor verdamping in een elektrische sigaret. Zo wordt dit soort nicotine beter opgenomen in het lichaam en bevredigt het je behoefte daardoor ook sneller. Nic Salts-liquids zijn met name geschikt voor gebruik met laag wattage-apparaten (niet-sub-ohm).

Kenmerken

Merk

Millers Juice – Silverline Nic Salt

Smaak-groep

Fruit

Inhoud flesje

10 ml

Nicotinesterktes

18 mg (Nic Salt)

PG/VG-verhouding

70% PG / 30% VG