Wild Mango – vPro – Vype ePod

 8,00

Nic Salt-pod’s (18 mg) – smaak mango.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Wild Mango – Vype vPro ePod

De e-liquid in deze pod’s voor de Vype ePod heeft een volle smaak van rijpe, wilde mango.

De pod’s bevatten elk ongeveer 2 ml vloeistof en zijn NIET hervulbaar. In de vPro-pod’s wordt gebruik gemaakt van Nicotine Salt (18 mg) en de liquid is samengesteld op basis van een 50% PG / 50% VG-verhouding. Verkocht per twee stuks.

Naast deze Wild Mango kun je ook kiezen voor Chilled Mint, Vanilla Medley, Very Berry en Blond Tobacco.

Over Pod’s

Pod-e-sigaretten zijn nog een relatief nieuwe trend in de dampwereld. Het systeem bestaat uit een batterij en een – afhankelijk van merk en type – hervulbare of gesloten pod met daarin de verdamper en de e-liquid. De pod’s zelf zijn eenvoudig te vervangen en beschikbaar in vele smaken.

Een pod-systeem is heel eenvoudig in gebruik en zeer geschikt voor tabakrokers die willen overstappen naar dampen.

Over Nicotine Salt

Nicotine salt (Nicotinezout) is de natuurlijke vorm van nicotine zoals die ook in tabaksbladeren voorkomt. Deze variant is wat zachter dan de standaard in e-liquid toegepaste nicotine (freebase) en in basis ook beter geschikt voor verdamping in een elektrische sigaret. Zo wordt dit soort nicotine beter opgenomen in het lichaam en bevredigt het je behoefte daardoor ook sneller. Nic Salts-liquids zijn met name geschikt voor gebruik met laag wattage-apparaten (niet-sub-ohm).

Over Vype

Het Engelse merk Vype (onderdeel van BAT, British American Tobacco) is al weer een paar jaar actief in de branche en heeft als missie volwassen rokers en gebruikers van nicotine in het algemeen hoogwaardige alternatieve nicotineproducten te bieden. Het is de enige grote damp-fabrikant met een in het UK gevestigde R&D-faciliteit voor productontwikkeling.

De belangrijkste producten zijn de Vype ePod en de ook zeer populaire Vype ePen 3.

Kenmerken

Merk

Vype

Geschikt voor

Vype ePod

Smaak-groep

Fruit

Nicotinesterktes

18 mg (Nic Salt)

PG/VG-verhouding

50% PG / 50% VG

Navulbaar

Nee