Q16 Pro Startset – Justfog

 32,95

Eenvoudige e-sigaret
(MTL – 900 mAh – 1,9 ml).

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,

Beschrijving

Justfog – Q16 Pro Startset

Met de Q16 Pro e-sigaret brengt Justfog een nieuwe versie op de markt van de ‘oude’ Q16. Behalve dat de gebruikte materialen in het algemeen van een hogere kwaliteit zijn, is de belangrijkste verbetering dat de clearomizer nu van bovenaf gevuld kan worden. Door dit zogenoemde top-fill-systeem hoeft de tank niet meer van de batterij afgehaald te worden en is de kans op lekken van vloeistof tijdens het bijvullen minimaal. De tank kan een maximale hoeveelheid e-liquid bevatten van 1,9 ml.

De Q16 Pro clearomizer maakt gebruik van de Justfog 14/16 Organic Cotton coils die verkrijgbaar zijn in de weerstanden 1.2 Ohm en 1.6 Ohm. Deze laatste wordt standaard meegeleverd in de set. Coils, HIER los te bestellen, dienen te worden vervangen als er minder damp wordt geproduceerd en/of de smaak minder wordt.

De ingebouwde batterij van de Q16 Pro heeft een capaciteit van 900 mAh en deze kan worden ingesteld op vier variabele voltages: 3.5V (minimale stand), 3.8V (zacht), 4.1V (normaal) en 4.4V (hoog). Het apparaat beschikt over een batterij-indicator die door middel van led-lampjes de resterende batterijcapciteit weergeeft.

De Q16 Pro beschikt over een luchtinlaat (airflow) via de onderzijde van de clearomizer en is te koop in vier kleuren: zwart, zilver, blauw en roze.

Inhoud startset:

  • 1x Justfog Q16 Pro batterij;
  • 1x Justfog Q16 Pro clearomizer;
  • 1x Justfog 1.6 ohm coil;
  • 1x USB-kabel (Micro);
  • 1x Handleiding.

Over Justfog

Het Koreaanse Justfog is een in elektronische sigaretten gespecialiseerde, wereldwijde actieve fabrikant met inmiddels jarenlange ervaring (sinds 2009) in het ontwikkelen en vervaardigen van elektronische dampproducten.

Kenmerken

Merk

Justfog

Soort e-sigaret

Eenvoudig

Capaciteit batterij

900 mAh

Capaciteit tank

1,9 ml

Inhalatie-methode

Mouth-to-Lung (MTL)

Regelbare airflow

Bottom

Beschikbare kleuren

Zwart, Zilver, Blauw, Roze