ePen 3 Startset – Vype

 24,95

Eenvoudige e-sigaret (Pod)
(MTL – 650 mAh).

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

ePen 3 Startset – Vype

De ePen-startset van Vype is een heel compacte Pod e-sigaret (lengte 12,5 cm) voor de all-day damper die zijn of haar vaper overal mee naar toe wil nemen. De krachtige interne batterij heeft een capaciteit van 650 mAh, is volgens de fabrikant daarmee goed voor een hele dag gemiddeld gebruik en kan worden opgeladen met het meegeleverde USB-kabeltje. Ideaal om het roken van tabak definitief achter je te laten!

De ePen 3 is aan de voorkant voorzien van een vuurknopje met een LED-indicator die dient te worden ingedrukt en vastgehouden om een trekje te nemen. Ook kan hiermee de e-sigaret worden in- en uitgeschakeld (vijf keer binnen paar seconden drukken). Er is een auto-shutdown waardoor de batterij als deze niet wordt gebruikt zich na zo’n tien minuten automatisch zal uitschakelen.

Inhoud startset:

  • 1x Vype – ePen 3 Kit;
  • 1x micro-USB-oplaadkabel;
  • 1x Handleiding.

De niet-navulbare Pod’s (ook wel caps genoemd) worden NIET meegeleverd in deze startset en dienen dus los te worden besteld. Deze hebben per stuk een inhoud van ongeveer 2 ml e-liquid; volgens de fabrikant goed voor zo’n 200 inhalaties.

Over Vype

Het Engelse merk Vype (onderdeel van BAT, British American Tobacco) is al weer een paar jaar actief in de branche en heeft als missie volwassen rokers en gebruikers van nicotine in het algemeen hoogwaardige alternatieve nicotineproducten te bieden. Het is de enige grote damp-fabrikant met een in het UK gevestigde R&D-faciliteit voor productontwikkeling.

De belangrijkste producten zijn de Vype ePod en de ook zeer populaire Vype ePen 3.

Over Pod’s

Pod-e-sigaretten zijn nog een relatief nieuwe trend in de dampwereld. Het systeem bestaat uit een batterij en een – afhankelijk van merk en type – hervulbare of gesloten pod met daarin de verdamper en de e-liquid. De pod’s zelf zijn eenvoudig te vervangen en beschikbaar in vele smaken.

Een pod-systeem is heel eenvoudig in gebruik en zeer geschikt voor tabakrokers die willen overstappen naar dampen.

Kenmerken

Merk

Vype

Soort e-sigaret

Pod, Eenvoudig

Capaciteit batterij

650 mAh

Inhalatie-methode

Mouth-to-Lung (MTL)

Beschikbare kleuren

Zwart, Zilver, Blauw, Goud, Rood, Turquoise