ePod Startset – Vype

 29,95

Eenvoudige e-sigaret (Pod)
(MTL – 350 mAh).

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

ePod Startset – Vype

De ePod-startset van Vype is een heel handzame en elegante Pod e-sigaret die eenvoudig overal mee naar toe te nemen is. De interne batterij heeft een capaciteit van 350 mAh en kan worden opgeladen met de meegeleverde, zeer handige magnetische USB-kabel.

Inhoud startset:

  • 1x Vype – ePod Kit;
  • 1x Magnetische USB-kabel;
  • 1x Handleiding.

Pod’s worden dus NIET meegeleverd en dien je dan ook los bij te bestellen. Deze hebben per stuk een inhoud van ongeveer 2 ml e-liquid; volgens de fabrikant goed voor zo’n 200 inhalaties.

Over Vype

Het Engelse merk Vype (onderdeel van BAT, British American Tobacco) is al weer een paar jaar actief in de branche en heeft als missie volwassen rokers en gebruikers van nicotine in het algemeen hoogwaardige alternatieve nicotineproducten te bieden. Het is de enige grote damp-fabrikant met een in het UK gevestigde R&D-faciliteit voor productontwikkeling.

De belangrijkste producten zijn de Vype ePod en de ook zeer populaire Vype ePen 3.

Over Pod’s

Pod-e-sigaretten zijn nog een relatief nieuwe trend in de dampwereld. Het systeem bestaat uit een batterij en een – afhankelijk van merk en type – hervulbare of gesloten pod met daarin de verdamper en de e-liquid. De pod’s zelf zijn eenvoudig te vervangen en beschikbaar in vele smaken.

Een pod-systeem is heel eenvoudig in gebruik en zeer geschikt voor tabakrokers die willen overstappen naar dampen.

Kenmerken

Merk

Vype

Soort e-sigaret

Pod, Eenvoudig

Capaciteit batterij

350 mAh

Inhalatie-methode

Mouth-to-Lung (MTL)

Beschikbare kleuren

Zwart, Zilver, Goud, Rood